Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

şöyle bir bakınca hemen göze batıyor türkçeleştirmeler bence gayet başarılı sonucta kimsenin bunu türkçeye çevirme zorunluluğu yok buna rağmen bu versiyonda başarı ile çıktı inşallah çalınmaz tek diyeceğim budur emek harcayan herkese teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    şöyle bir bakınca hemen göze batıyor türkçeleştirmeler bence gayet başarılı sonucta kimsenin bunu türkçeye çevirme zorunluluğu yok buna rağmen bu versiyonda başarı ile çıktı inşallah çalınmaz tek diyeceğim budur emek harcayan herkese teşekkürler
    Siz bize bu şekilde destek olmaya devam ettikçe daha güzel yamaları sizlere sunacağız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

indirorum şu array hatasının düzeltilmesi çok ii olmuş yoksa bu işin sonu formata kdr gitcekti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emeği geçen herkese bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuzu Platin etsin. (Not:Platin de acayip pahalıdır. )

Yalnız bir şey soracağım. Zaten deneyeceğim yamayı ama merak ettim merakımı giderir misiniz? Medyadan bize gelen sorular Türkçeleştirildi mi? Benim özellikle istediğim bunların Türkçe olmasıydı. Volkan abi, İlhan ve diğer arkadaşlar! Çok iyisiniz.

thanks dicek cok sey war arkadalar www.turksportal.net

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hepimize hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

nihayet artık array die bi hata vermio elleriniz dert görmesin saolun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ohh bee sonunda

oncelikle emeğınıze sağlık cok teşekkür ederim bunu yuklemek ıcın 2.0 ı yklememız gerekiyor mu yoksa sadece bunu yuklememiz yeterli mi?

tsk ederım emeği geçen herkeze şu anda indiriyorum çokta mutluyum şu an

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

walla harikasınız....

emeği geçen herkese çok teşekür ediyorum Allah sizden razı olsun ellerinizden öpüyorum ellerinize sağlık

Nesil
    2005
    Yer
    Hatay-Antakya-Harbiye-Biz

emeğinizin karşılığını bir gün mutlaka alacaksınız.elinize sağlık

arkadaslar bisey sorucam bu tr fm v2.1 de oyuncu etkilesimi ingilizmeci yoksa sadece bendemi ingilizce cikiyor bi bakarmisinjiz

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Öncelikle herkese cok tesekkürler.Ben bu editörü nasıl türkçe calıştıcamı bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

emeği geçen herkeze çok çok çok teşekkürler iyi varsınız sizler olmasaydınız 135 bin fm sever nasıl bir araya gelirdi ve fm yi türkçe oynardı.herşey için binlerce kez teşekkürler...daha nice türkçe yamalara.

TURKSPORTAL (TAKLİTLERİNDEN SAKININ)

bu yama yine vistada çalışmıyormu?? bir yardım ltfn

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

çok güzel olmuş teşekkür ederim

güzel yapmışız ya Volkan Abimin ellerine sağlık bizimde çorbada az çok tuzumuz oldu bunun mutluluğu ve hazzını taşıyorum taklitlerimizden itina ile sakının

Helal oLsun güzeL olmus bea..

2.1 i dün yükledim çalıştı.Yaklaşık 1 saat oynadım sorun çıkmadı.Daha sonra bilgisayarı kapadım 2 saat sonra yine açtım yama çalışmadı. Dünden beri herşeyi denedim 1.0 ı yükledim üstene 2.1 i yükledim, Fm yi komple silip bir daha yükledim ama oyun sürekli ingilizce açılıyor.Lütfen yardım edin yoksa kafayı yicem her yolu denedim ama olmuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by zargı View Post
    Öncelikle herkese cok tesekkürler.Ben bu editörü nasıl türkçe calıştıcamı bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
    yaa kolay bi soru heralde bu biri cevap yazsin yaa

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zargı View Post
    Editörü oyunu kurduğun klasöre kuracaksın. Sonrasında yapacağın herhangi bir ayar bulunmuyor, direkt çalıştırabilirsin. Editörün orjinalinin yedeğini almayı unutma.

Quote Originally Posted by Ygt0 View Post
    bu yama yine vistada çalışmıyormu?? bir yardım ltfn
    Haberlerde, forumdaki ilk mesajlarımızda yazdığımız gibi vista desteğimiz bulunmuyor

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Yama tamam iyi güzel elinize sağlık teşekkür ederiz fakat ben her girişimde C:\Documents and Settings\asdasd\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache dosyasını siliyorum tekrar çıkıyor ve bazen türkçe oluyor.Eskiden bi yama yapardık hiç dosyalarla uğraşmadan oynardık bu sorunu giderebileceğim ya da uygulayabileceğim bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sgpa View Post
    Yama tamam iyi güzel elinize sağlık teşekkür ederiz fakat ben her girişimde C:\Documents and Settings\asdasd\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache dosyasını siliyorum tekrar çıkıyor ve bazen türkçe oluyor.Eskiden bi yama yapardık hiç dosyalarla uğraşmadan oynardık bu sorunu giderebileceğim ya da uygulayabileceğim bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
    Her seferinde silmiyceksiniz kii zaten o Cache dosyasını 1 sefere mahsus..

Sağol kardeş ilgilenmişsin fakat Türkçe olmuyor ki oyun ingilizce

ellerinize emeklerinize sağlık çok teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    -"Hoppacık"-ablamın odası

Allah sizden razı olsun...
    Bazen şaşırıyorum, diyorum nasıl fedakar insanlar var bu dünyada?...

30. Default

elinize emeğinize sağlık teşekkürler

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri