Quote Originally Posted by orangesplace View Post
arkadaslar ben sorunuma cevap veririsniz cok sevinirim.benim sorunum hangi takimi yonetirsem yoneteyim her gelen uzun top defansimi rahatlikla geciyo bana bi taktik veya yardimci olabilecek bi oneri sunarsaniz cok sevinirim bol fmli gunler...
Arkadasim defansi geriye cekmekte cozum getirmez o sorunu zaman zaman bende yasiyorum ben atak iynamayi sevdigim icin yasiyorum. Sana tavsiyem sudur digelim defansif oyniycaksin ozaman tm defans cizgini geri cek ama herzamanda defansif oynanmaz iste ozaman sogle yap. Defans cizgi normal olandan 1 gidim geri cek tum takim buna uysun ama oyuncu taktiklarine geldiginde eger 4 lu savunma yapiyorsan gobekteki 2 oyuncunu 3 defans oynuyorsan min gobekteki 1 oyuncuna alan daraltmayi nadiren de yani takim ileri giderken alan daraltmak icin bu oyucular gitmesin. Mesela genelde sogle bilinir defans oyuncusuna ileri cikma hep geride kal dersin ama alan daraltma normalde yada takimla beraber hareket ette kalmistir. Ozaman oyuncunun kafasi karisir alanimi daraltiyim yoksa geridemi kalayim geneldede alani daraltir vede arkaya atilan toplar tehlike olur benden bukadar umarim faydam olmustur...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by berkaytr View Post

Resimde Goruldugu Uzre Boyle Bir Sorunum Var.Hangi Antremani Kullanirsam Kullanayim Sonuc Ayni. Sizden Bu Konuda Yardim Ve Antreman Paketi Istiyorum . Simdiden Tesekkurler

Bak ben antreman olayina inananlardan degilim editor daha evvel kullandiysan sende bilirsin sakatlanmalar yuzdeler olarak verilmis yani bir olasilik orani girmisler iyunda vede ne yaparsan yap o oran denk geldimi inan bana isliyor vede oyuncu sakatlaniyor. Mesela sana bir ornek ben denedim ordan biliyorum 1 sezonda antremani normalinde altinda tuttum diyelim sezon boyunca 50 sakatlik yasadim daha sonra yeni oyun actim ayni oyunculara buseferde max antreman yaptirdim sonuc 3 assagi 5 yukari ayniydi degismedi yani sakatlancagi varsa sakatlaniyor oyuncu. Sana tavsiyem maclarda oyuncunun performansi dusmesin diye yani maca yorgun cikmasin diye sadece fiziksel antremanlardan biraz odun ver onlari minimumda tut toplamdada zor idman secenegi cikmamasina dikkat iste bukadar gerisi artik sans vede ihtimal
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadarlar biri bana penalti noktasimi yoksa 6 pas olan yermi kaleye daha yakin soglesin. Gulmeyin sakin cidden bilmiyorum biraz korner atislarina takili kaldim 2007 de her 2 secenegide denedim yinede ayni bolgeye atip duruyo topu benim oyuncum. Ben size sorayim dedim altipasmi yoksa penalti noktasimi kaleye daha yakin...