abartma değil de tam içine dalmak o bence![]()
abartma değil de tam içine dalmak o bence![]()
valla hep senin gibi olmak istemisimdirt manager de
Bence abartmıyorsun aksine başarıyı yakalamak için en iyisini yapıyorsun..
yok aga yapmam öle
valla kardeş entresan biraz ama neden olmasın sende öyle hoşlanıyosun demekki oysa ben bu zamana kadar rakibin taktigiyle bile ilgilenmedim
ben 10 Sene onceki maclarını inceliyorum
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
ben hiç denemedim ama başarılı oluyorsan devamet abartmana![]()
ilginç...
gerçek manager böle olur...
vaay sen bi maç için 1 gününü veriyon heralde![]()
Selam FM aşıkları...Arkadaşlar ben genelde oynayacagım maçlar öncesi rakibimin son 3 maçında attıgı & yedigi golleri inceliyorum.Mesela, soldan çok etkililer ama göbekten açık veriyorlar gibi bilgilere ulaşıyorum kendimce.Ve de buna göre önlemler almaya veya rakibi zaaf gördüğüm yerinden vurmaya çalışıyorum.Böyle yapan arkadaslar var mı ? yoksa sizce ben biraz abartıyor muyum ?
![]()
ben hiç böyle birşey yapmadım ama etkili olabilir
sen bayaaa abartmissin kardes
Abarti demiyelimde sen baya kaptirmissin oyuna kendiniBak benim taktigimde su sabit 5 taktigim vardir 1 i normal atak 2 normal defans 3 rolante 4 full atak 5 full defans mac icinde zamani geldikce bunlari kullanirim vede hep ayni yonetmi kullanirim. Rakibe hic bakmam ben rakibi cozecegime rakip beni cozsun
![]()
Bende buna benzer bazı şeyler yapıyom mesela en golcü oyuuncuları markaja
aldırıyom ve ya bu tür şeyler senin bu yaptığın da bence normal bi dawranış ama biracık ABARTMISIN.... Yine de Saygı duyarım.. Sonuçta Bu Bi Oyun
güzel valla sen komple menejer olmuşun kardeş.![]()
Baya kafa yoruyorsun
Sen Harbi menager olmuşsun. aslında oyunun tadı senin oynadıgın gibi çıkar ama oda biraz abartı olur.
bir ligi aylar sonra bitirirsin![]()
işe yarıyomu bari yaptıkların?
Ben de senin kadar olmasada yapıyorum bişeyler.Mesela rakibin sağ kanadındaki oyuncu çok tehlikeli,hemen benim sol kanada defansif bir adam koyup önlem alıyorum.Tabi küçük takımları yönetirken yapıyorum bu dediğimi.
Uğraşılmaz o kadar. Bu sadece bir oyun. Biraz gevşe. Rahatla![]()
Sen kendini tam kaptırmışın kardeş![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kaptırmışsın kendini bu işe.İşe yarıyor mu taktik?
walla kardeş ben hiç öle yapmıyom sadece adamların taktıklerine bakıyorum hepsi bu kadar
bende milli takım yonetırken aynılarını yapıyorum maclar az zaten hem canın sıkılmyor hemde oyuna kendını kaptırıp daha cok zevk alıyosun biraz abartılı oluyor ama deniyenler bilir ne kadar zevkli oldugunu