Ya Emrah abi bu resimlerin boyutlarını nasıl yapıyorsun?(ayarlıyorsun)Ben böyle seninkiler boyutunda yapamıyorum.Nasıl yapılacağını ö.m'den anlatırsan çok sevinirim![]()
Ya Emrah abi bu resimlerin boyutlarını nasıl yapıyorsun?(ayarlıyorsun)Ben böyle seninkiler boyutunda yapamıyorum.Nasıl yapılacağını ö.m'den anlatırsan çok sevinirim![]()
Cidden müthişsin Emrah abi.Şampiyonluk hayal değil.Sana güveniyoruz![]()
Turkcell Superlig
Ankaraspor-Orduspor
Cok zorlu iki deplasmana ciktim
Diyarbakispor-Orduspor
Ligde yenilgisiz serim devam ediyor
UEFA KUPASI
Orduspor-Udinese
Biliyorsunuzki grubun ilk macinda Deplasmanda barcelonaya sansiz bir bicimde yenilmistim ama udinesei evimde yenerek grubta gucumu ispatladim
Bu arada steinert turk milli takimina cagrildi
Tebrik ediyorum.Umarım hak ettiğin yere gelebilirsin.
muhteşem gidiyorsun kariyerin en güzel kariyerlerden bir tanesi devamlı çünkü![]()
TURKCELL SUPERLIG
Orduspor-Kayserispor
Bu maci kazanarak kendi sahamizda galibiyet serimizi surdurduk ligde 1 mac eksigimiz ile 3.siradayiz
UEFA KUPASI
Malmo FF-Orduspor
Zorlu deplasmandan 3 puan alrak grubtan cikmayi garantiledik
Grubta Son Durum
Grubta son macim loko polovdiv ile
Bu arada Bercelona Grubta bir gol yemis onuda benden yedi![]()
Vaayy grupta çok iyi iş yapmışsın Emrah abi.Lig'de çok iyisin.Umarım UEFA'da da aynı başarıyı göstermeye devam edersin.Eleme maçlarını merakla bekliyorum![]()
muhteşemsin sen muhteşem![]()
Yokmu baska yorum yapan
dostum kariyerini bu aralar takip edemedim kusura bakma ama baktığım kadarıyla tüm hızla devam ediyorsun
artık şampiyon olman gerek
Emurafu senden şampiyonluk bekliyoruz.Uefa'da ve ligde.Şampiyon ol artık.yani ve eğer paran varsa biraz daha tanınmış.Oyunculara yönel Örnek Hamit Altıntop.Ayrıca sana mütiş bir oyuncu matias quintana.
Gerçektende müthiş gidiyosun artık takipçinim
Süper gidiyor Emrah abi tebrik ederim,senden her kulvarda şampiyonluk bekliyoruz..Devamını bekliyorum![]()
Dostum benim oyuncularimi sen sanirim gormedin hamit falan onlar ne ki benim oyuncular onlardan cok iyi bazi arkadaslarimiz benim oyuncularimi biliyor taninmis oyuncu falan birakin bunlari ben de yetenekli bircok oyuncu var zaten geri sayfalarda oyuncularim var bakabilirsin... bu sene UEFA kupasini almam zor gibi cunku chelsea-Brcelona-real madrid-m.united-Milan bunlar hep uefa da isim zor 2 senedir ceyrek finali kacirdim
UEFA KUPASI
Orduspor-Loko P
Grubun son macinda Kendi sahamda kazanarak grubu 2. tamamladim ve bir ust turda rakibim feyenoord daha once iki defa ceyrek finali kacirmistim ama bu seferki rakibim bana gore iyi bir rakip gucler denk Ayrica bu maci yenersem buyuk ihtimal shankdat ile eslesecem
Bunlarda rakibim yorum sizin
Steinert turk oldu bende transfer calismalarina basladim
Barcelonali genc meksikali dos santos gundemimde insallah gelir
Ovvvvvvvvv süper gidiyorsun Emrah abi seni çok takdir ediyorum.
4 Türk takımıda tur atlamışTürkiye kaçıncı sırada Avrupa puanlamasında?
![]()
uefa kupası orduya geliyor![]()
FORTIS TURKIYE KUPASI
Orduspor-Alanyaspor
Valla inanilmaz bir mac oldu macin ilk yarisi 6-0 bitti ben sasirdim icimden dedimki kesin bu maci 9-0 falan alirim dedim ama 2. yari futbolcularim alanyaya acidi
Mardinspor-Orduspor
Mardinspor superligde cok iyi isler cikariyor kadrosu guzel ligdede beni yenmislerdi kupadada yendiler
Orduspor-Diyarbakirspor
Mardinspora yenildigim icin bu maci kesin kazanmak zorunda idi zorda olsa kazanmayi bildik
Grubta Son Durum
Zorda olsa cikmayi basardim
Fortis turkiye kupasi ceyrek finalinde rakibim Kayserispor valla hem sampiyonlar ligi macini izliyom hemde oyun oynuyom
uefa geliyo orduya
Ben senin kariyerini basindan sonuna kadar okudum yani oyunculari biliyom
dostum ben de aynı takımdayım 3.yılım bitiyor tsl de 5.sıradayım sezon bitmek üzere
sana yardımcı olurum
sen de bana bunu basarırız
Altay'a bak Chelsea ile oynuyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
harbiden tebrikler müthiş bir kariyer devamını bekliyoruz ayrıca şu 2d görüntüyü oyuncu yapma yamasını nerden buldun bizim sitede yok galiba aradım bulamadım da
İyi gidiyosun Emrah bu sene zorda olsa Uefa'yı bekliyoruz senden bu arada Steinert'in son halini koysana + kariyerini![]()
Uefa Kupasi
Ordu-Feyenoord Ilk tur karsilasmasi Ilk mac
Kendi sahamdaki macta baya zorlandim mac oncesi futbolcularimdan galibiyet bekledim onlarda bana galibiyet hediye ettiler
Feyenoord-Orduspor Ilk tur ikinci karsilasma
Cok bir mac oldu ama berabere kalarak uefa diger bir tura adimizi yazdirdik diger turda rakip shanktar onuda yenersem UEFA da ceyrek finalel yukselecegim
Sezonun 2. yarisinda Steinertte partner olacak bir forvet aldim buyrun ozellikleri yaklasik 250 K para verdim
Cok suratli ve teknik bir oyuncu
tebrikler feyenoordu geçmişin transferinde iyiye benziyor başarılar
UEFA'da dolu dizgin rakip tanımadan ilerliyorsun tebrik ederim Emrah abi devamını bekliyorum