Evet arkadaslar ilginiz icin tesekkür ediyorum. LigAdaki ilk sezonumda basarılı oldum ve sezonu Ankaragücünün ardından 2. olarak tamamlamayı basardım.
İşte puan durumu

Kupada yarı finalde Trabzonspora 80 dakka cok iyi direnmemize ragmen son 10 dakikada yenilen iki gol sonucunda ikinci macda aldıgımız 1-1 beraberlik bizi kurtaramadı ve ne yazıkki elendik. Transfer calısmalarım devam ediyor. Yabancı transferinde sıkıntı yasıyorum. Yeni sezon baslayınca transferler hakkında da bilgi aktaracagım. Ama hazır mesaj yazmısken birkac ilginc seyden daha bahsedeyim. Son sezonumda ligin sampiyonu süpriz bir ekip oldu. Kayserispor güclü rakiplerini geride bırakarak ipi önde gögüslemeyi basardı. Ayrıca Galatasaray takımı daha 26 yasındaki Hasan Kabzeyi hayata küstürerek futbolu bırakmasına neden oldu. Bu arada Avrupada en büyük basarıyı yakalayan takım ise 2007 yılında İskocyada oynanan finalde kupayı Sevillaya kaybeden Fenerbahce oldu. Bir daha böyle basarı yakalayan cıkmadı. Andriy Shevchenko da daha 33 yasında olmasına ragmen serbest olarak piyasada dolasıyor onu kadroma katmaya calısıyorum ama sanırım cok zor olacak.