1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Yilin en büyük müslümani

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Herhalde hollandada yaşıyan müslümanlar için yapılmış bir anketdir.Bizi ne ilgilendirir.Bu şaçma sapan konuyu konuşmak bile gerkesiz

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by mustang
    Herhalde hollandada yaşıyan müslümanlar için yapılmış bir anketdir.Bizi ne ilgilendirir.Bu şaçma sapan konuyu konuşmak bile gerkesiz
    dünyadaki bütün müslümanlar bizim (bazilarinin olmasada)kardesimizdir o yüzden hepsi beni ilgilendirir........
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    dünyadaki bütün müslümanlar bizim (bazilarinin olmasada)kardesimizdir o yüzden hepsi beni ilgilendirir........
    El-Kaide üyeleri, irandaki aşırı dinciler(iranın cumhurbaşkanı gibi) vs...gibilerini unutmamak lazım..Bence genelleme yapmamalıyız..çünkü bu biraz da din ayrımına giriyo..Benim için, ulu orta yerde kafasına göre adam öldüren bi amerikalıyla müslüman aynıdır..İkisi de gözümde değersizdir..(adam öldürmenin Allah'a eş koşmak olduğunu bilmeyen insan'a insan demem ben)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Neron_FB
    El-Kaide üyeleri, irandaki aşırı dinciler(iranın cumhurbaşkanı gibi) vs...gibilerini unutmamak lazım..Bence genelleme yapmamalıyız..çünkü bu biraz da din ayrımına giriyo..Benim için, ulu orta yerde kafasına göre adam öldüren bi amerikalıyla müslüman aynıdır..İkisi de gözümde değersizdir..(adam öldürmenin Allah'a eş koşmak olduğunu bilmeyen insan'a insan demem ben)
    tabiyki onlardan bahsetmiyorum nüfus cüzdaninda müslüman yazandan deil gerçek müslüman olanlari kastetmistim
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri