2 günden beri aldığım ö.m sayısı bugüne kadar aldıklarımın 3 katından 4 fazla. Toplamda 1256 mesaj aldığıma göre son 2 gündür aldığım ö.m sayısı kaçtır.![]()
2 günden beri aldığım ö.m sayısı bugüne kadar aldıklarımın 3 katından 4 fazla. Toplamda 1256 mesaj aldığıma göre son 2 gündür aldığım ö.m sayısı kaçtır.![]()
Kafemiz öyledir Eray buz gibi havalar soğuk espriler falan birde Serkan var tabii.![]()
Yağmur mu hani nerede?
Elebaşlarından biriyim ben zaten Serkan.Yok yahu ben senin yanındayım söyle kim oynuyormuş senin üstüne Bizans oyunları alalım ifadelerini.
![]()
Ben bir Cornetto alayım![]()
birileri konuşuyor ama.. bu arkadaşı tanıyan var mı?
neyse takılsın biraz gider nasıl olsa..
emre abi buluşmaya gelmiyomusun?
Eray gelmek istiyorum ama sanırım o sırada İstanbul'da olmayacağım ama bakalım daha var baya...![]()
Sağolasın Ömer Faruk iyiyim sen nasılsın?
Ayrıca soruyu tam olarak çözen arkadaşa bir süprizim olacak soruyu çözecek olan arkadaşın adı Aygün olursa tabii.![]()
Sağolasın Emre, birilerinin işine gelmese de yanımda olanları görmek güzel...
"YÜCE ATATÜRK"
yanımda olan veya olmayan herkesi seviyorum..
başkaları gibi adam ayırmam.. teşekkürler
nıhhhh![]()
Hayırdır yahu ne iştir bu soğuk rüzgarlar...![]()
Neler oluyor burada.Aygün'ün yüzünden gelmiyorum ben
Serkan abi sen çiz,Eray abi sende git bi kafeye çay falan içsakinleşin
![]()
Kafeye selamsız olmaz, Herkese selamlaR...
A.s FA![]()
Aleykümselam Fıratcan.
Yahu yönetici beyler nedir???![]()
imam nası yeniyom ama![]()
Gençler aramız nanemolla galiba???
Bence nedeni Yazın gelmesi çünkü yazn burası cıvıl cıvıl oluyor benım gecen seneden tanıdıgım kısılerın yarısı onlıne olmuyor buna bende dahılım..
Okullar bir kapansın daha da dolar taşar buralar. Okullar kapanınca ben de buralarda daha çok online olacağım umarım![]()