benm saha içinde deil ama sahadışında oldu gs da gerets kovuldu yerine bülent korkmaz geldi bu arkadaş 7 maç gol yememiş ben maçtanm önce laf attı bende biraz ters yaptm kess seseini sahada görüşürüz diyemaçta tek kale oynadm 1-0 öndeym pozisyon kaçırıp duruorm son dakkalarda can havliyle 4 forwete döndü golü yedm 87 de , maçtan sonra çıkıp bana demezmii sen ztn anca defans yapıp puan alırsın(25. maç falandı galiba toplamda 9 golmü ne yemiştm ama averaj 40 li bişiydi
) bende o kızgınlıkla sana o lafları bi sonraki maç yedircem dedim , arkadan msj geldi açıklama yapmış altta bende hoşlanmadığını hatta nefret derecesinde açıklamış hernesse biraz zaman geçti ben gs den uğur u istiorm adam ın transfer teklifini reddetme düşüncesi benmişim bana oyuncu satmazmış
ama sonra okan koç u 10 milyon euro ya bastm ona ,çok keyif vericiydi bide takasla özgürcan ı aldm

maçta tek kale oynadm 1-0 öndeym pozisyon kaçırıp duruorm son dakkalarda can havliyle 4 forwete döndü golü yedm 87 de , maçtan sonra çıkıp bana demezmii sen ztn anca defans yapıp puan alırsın(25. maç falandı galiba toplamda 9 golmü ne yemiştm ama averaj 40 li bişiydi
Alıntılı Yanıtla