Dünya Kupasında Bir İlk..!

Daha önce Juventus ve Bucaspor ile sayısız başarılar yakalayan Serkan Özışık, bu kez
bir milli takım başında Dünya Kupasını almak için uğraşacak..Ayrıca Dünya Kupası'na
başka bir milli takım ile giden ilk Türk Teknik Direktör olma heyecanı yaşıyor..

Bundan 7 sene önce Juventus'un başına getirilen Özışık Juventusu ilk önce Serie A'ya çıkarma ve daha sonra kulübe Uefa Kupası ve Şampiyonlar Ligi Kupasını kazandırmayı başarmıştı... İtalya'ya alışamayan Özışık,memleketine dönerek Bucaspor'u çalıştırmaya başladı.''Hayatımda ki yanlış seçimlerimden bir tanesi'' diyen ve bunu her defasında tekrarlayan Özışık,Buca'da acı-tatlı günler geçirdi... Yine her defasında Juventus'u özlediğini belirten Özışık Bucaspor'dan ayrıldı ve eski takımı Juventus'a geri döndü... Aynı başarıları bir kez daha tekrarlayan Özışık,Yine yeni maceralar girişiminde bulundu ve bu kez hiç alışık olmadığı bir durum içerisinde olarak Arjantin Milli Takımı'nın teklifini kabul etti..

Basın Toplantısı;
------------------------------------------------------------
Soru

Sayın Özışık,ilk defa başka bir milli takımın başında bir Türk görüyoruz ve bu bize tuhaf geliyor bir o kadar da sizinle gurur duyuyoruz.Tuhaf gelmesi ise daha önce böyle bir olaya şahit olamamızdandır heralde..Siz bu olayı nasıl yorumluyorsunuz?

---------------------------------------------------------------

Cevap

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki,Juventus'tan ayrıldıktan sonra bir milli takım çalıştırma isteği doğmuştu bende,Herhangi bir takım olması beni ilgilendirmiyordu.Tek ilgilendiren şey ise bu sene ki Dünya Kupası'na katılması idi.Bu da Arjantin oldu...Daha sonra ki sorunuza gelirsek, Türkiye Milli Takımı'mızı bir çok yabancı Teknik Direktör çalıştırmıştır...Benim bulunduğum durumun size tuhaf gelmesi bana da tuhaf geldi !

---------------------------------------------------------

Soru

Dünya Kupası'nda ki hedefiniz nedir?

----------------------------------------------------------------------------------

Cevap

Dünya Kupası'na katılan 32 takımın da hedefi ilk 3'tür.Bizim hedefimiz ise 1.liktir..

--------------------------------------------------------------

Başarılar Serkan Özışık