Bu mesajda sizlere takımdaki oyuncuları tanıtacağım çünkü takımı bilenlerin sayısı fazla değildir diye düşünüyorum...
Ama hepsini değil. Önemli yer tutacak olanları.
Moises Munoz (Musa diyorum ben)
Çok etkili ve sağlam bir kaleci. İleride ona büyük takımlardan pekçok teklif gelir diye düşünüyorum.
Junior Felix Madrigal
İkinci kalecim olacak. Musa'nın yokluğunda yer verebileceğim yetenekli bir oyuncu.
Hugo Sanchez
Defansın vazgeçilmezlerinden olacaktır. Rotasyonun dışında kalacak ve hemen her maç şans bulacak.
Pity Altamirano
Bu da önemli bir defans adamı. Defansın sağını teslim edebilirim.
Wilson Matias
Hemen her takımda olduğu gibi benim takımda da bir Brezilyalı mevcutÖn Libero görevini başarıyla yerine getirebilecek bir silah. üstelik 22 yaşında ve duran topları da aetkili bir şekilde kullanıyor.
Mariano Trujillo
Sağ kanatta görev yapabilecek etkili bir isim. Ancak bir kanat oyuncusu olarak Orta Yapma özelliği biraz düşük. Ondan dolayı kanadı başkalarına kaptırabilir.
Jesus Mendoza
İşte ben buna sol açık derim arkadaş!... Ancak bunun da eksikliği biraz yavaş olması ama bu eksiğini uzun mesafeli isabetli paslarıyla kapatıyor.
Fernando Arce
Forvetin arkasında ve sağ kanatta oynayabiliyor. Çok yönlü bir oyuncu her takımda olması gereken tipte, hızlı, çevik ve teknik bir isim. Defansif yönleri dışında herşey güzel. Zaten ondan defans yapmasını beklemek ayıp olur.
Rafael Marquez
Genç ve hızlı bir forvet. Kafa toplarında çok etkili.
Luis Gabriel Rey (The King...)
Rey İspanyolca'da Kral anlamına geliyor. Ben de diyorum inşallah Ligin Rey'i olur. Gol krallığına göz kırpıyor Luis Gabriel.
Ever Guzman
Genç yaşına rağmen çok teknik ve etkili. Bire birde affetmiyor. Kafa toplarında da iyi sayılır. Antrenman programım sayesinde kendisini geliştireceğini umuyorum.
Sırada: Hazırlık Kampı ve Transfer Çalışmaları....