Rakip bu kez Gaziantepti ve neklemediğimiz bir skor çıktı.
MAÇIN YILDIZI:ANTONİO DE NİGRİS
Maçtan sonra yorumlar:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey Kayserispor bugün berabere kaldı ne söylemek istiyorsunuz?
Ben:Bugün hakkımız olan 3 puanı alamadık çok üzgünüm 2-1den 3-2 yaptık ama maçı kazanamadık rakibimizi kutluyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sagol ama bence gelmez cesar delgadoya teklıf yaptım maaşı kabul etmedi ama bakacagım yınde sağol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip gefle idi.Beklediğimiz gibi bir skor çıktı ve artık son elemeye kaldık.
MAÇIN YILDIZI:HAMED KAVİANPOUR
Ve maçtan sonra yıkıldım çünkü kura çekiminde marselia ile eşleşmiştik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi önümüzde 3 zorlu maç var ilki Trabzonspor ile evimizde sonra Fenerbahçe deplasmanı ve daha sonra Marselia deplasmanı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte ilk zorlu maçım Trabzonspor.Çok heyecanlıydım.Maç öncesi Trabzonspor liderdi.Korkuyordum yenilmekten çünkü Kayserispor bunu haketmiyordu daha iyi yerlerde olmayı hakediyordu.Moraller süperdi.Ve maç başladı.İşte maçın sonu.
Bu skoru herkes gibi ben de beklemiyordum.Bunda henüz maçın başında Marcelinho nun kırmızı kart görmesi çok etkiliydi.Şimdi önümüzdeki Fenerbahçe maçına bakıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da puan durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bunlar gelenler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bunlar da gidenler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve şimdiki maçımız en çok çekindiğimiz deplasman olan Fenerbahçe maçı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE FENERBAHÇE MAÇINDAN KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ BİR SONUÇ ÇIKIYORDU.FENERBAHÇEYİ EZMİŞTİK.
MAÇIN YILDIZI:GÖKHAN ÜNAL
MAÇ SONRASI GÖRÜŞLER
LİG TV MUHABİRİ:EVET YUNUS BEY KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ BİR SKOR ÇIKTI NELER SÖYLEYECEKSİNİZ?
BEN:ŞU ANDA ÇOK HEYECANLIYIM.BU MUTLULUKLARI BİZE YAŞATAN TÜM FUTBOLCULARIMA SAYISIZCA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
LİG TV MUHABİRİ:ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLA İLGİLİ NELER SÖYLEYECEKSİNİZ?
BEN:MARSELİAYI YENMEK İSTİYORUZ.EN AZINDAN GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ArkadaŞlar LÜtfen Yorum Yapin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Marselıa maçı bizim için tamamen kabustu ve ilk yenilgimi aldım.Derin bir defans çizgisi kullandım ama gol yememek için başarılı olamadım ama bir yönden de istediğimizi aldık 1 gol attık deplasmanda.
MAÇIN YILDIZI:LORİK CANA
Şimdi önümüzdeki Konyaspor maçına bakıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip Konyaspordu moraller bozuktu.Maça çıktıgımızda ise takımım süper oynuyordu maç sonunda ise kazanmaasını bildik.
Maçtan sonra görüşler:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey maçı kazandınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:Ben çok mutluyum önümüzdeki maçlara bakıyorum.
KAYSERİSPOR LİGDE FIRTINA GİBİ ESİYOR!
KAYSERİSPOR LİGDE TOPLADIĞI 16 PUANLA 6 MAÇ SONUNDA LİGİN ZİRVESİNDE YAR ALIYOR.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdiki maçımız Türkiye kupasında ön eleme ralip ise Arsinspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet rakip Arsinspordu ve rakibimizi çok kolay geçtik.Artık gözümüzü tekrar lige çevirmiştik.
MAÇIN YILDIZI:CESAR DELGADO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte bu da Türkiye kupasında düştüğümüz grup.
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey grup hakkında neler söyleyeceksiniz?
Ben:Bence kolay bir grup 2. olarak tamamlayabileceğimize inanıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rakip Ç.Rize.Ancak hiç beklenmedik bir skor çıkıyor buyrun ss.
MAÇIN YILDIZIDİMİTAR İVANKOV
Maç sonrası görüşler
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey rakip 10 kişi kalmasına rağmen yenemediniz neler söyleyeceksiniz?
Ben:Yani rakip 10 kişi kaldı ama takım isteksizdi ama olsun Manisa yenildi biz hala lideriz şimdi sadece Marselia maçını düşünüyoruz o maçı kazanıp gruplara kalmak istiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da puan durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve geldik o büyük maça Kayseri-Marselia inşallah gruplara kalacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben konuşmayacağım ss konuşşun.
MAÇIN YILDIZI:ALİ TURAN
Maç sonu görüşler
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey gruplardasınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:Herkes görüyor ki KAYSERİSPOR güçlü bir takım görüyorsunuz ki bu stadtaki çoşkuyu yani bu taraftar bu başarıyı hak ediyor bakıyorsunuz Galatasaray maçlarını 15000 e oynarken biz 23000 e oynuyoruz çok mutluyuz inşallah gruplarda ilk 3 e gireriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE KAYSERİSPORUN BÜYÜK BAŞARISI
KAYSERİSPOR FRANSA DEVİ MARSİLYAYI YENEREK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI VE TÜRKİYE'NİN MEDARİ İFTİHARI OLDULAR ONLARA AVRUPA KUPASI YOLUNDA BAŞARILAR.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ArkadaŞlar Dariliyorum Ama LÜtfen Yorum Yapin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet şimdiki rakibimiz Denizlispor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Denizlispor maçı
MAÇIN YILDIZI:BÜLENT BÖLÜKBAŞI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte uefa kupasında grubumuz.Arkadaşlar resim koydum olmadı söyliyeyim.LEVERKUSEN PARTİZAN AZ M.HAİFA Çok zor değil ama şüpheliyim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Erciyes maçı kısacası Kayseri derbisi bizim için çok kolay oldu.
Maç sonu görüşler
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey bugün tarihi fark izledik neler söyleyeceksiniz?
Ben:Çok mutluyum.söylenecek fazla birşey yok takımımız çok iyi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok iyi futbol oynamamıza rağmen Bay Arenadan istediğimizi alamadık ama oynadığımız futbol gelecek için umut vaadetti.
MAÇIN YILDIZIDIMITAR İVANKOV
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi gözümüzü tekrar lige çevirdik.Rakip Ankaraspor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaraspor engelini çok kolya geçiyorduk.
Maç sonu görüşler:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey çok kolay kazandınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:Valla çok mutluyum ve artık şampiyonluk yarışı içindeyiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip Türkiye kupasında Telekomdu ve çok rahat geçiyorduk.Ve Cesar Delgado iyice takıma uyum sağlıyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip Antalyaspordu.Yine kazanmayı biliyorduk.
Maçtan sonra görüşler
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey medyada dolaşan haberlere göre yoksa bir ilk mi geliyor?Türkiye liglerinde şimdiye kadar 4 büyük takımın dışında şampiyon yok yoksa siz bu sene şampiyon mu olacaksınız?
Ben:Neden olmasın bunun için bir neden yokki.Takım çok iyi oynuyor.Ve bu sezon şampiyonluğun favorilerinden biriyiz.
URL=http://imageshack.us][/URL]
4 BÜYÜKLERİN DIŞINDA ŞAMPİYON MU GELİYOR?
TÜRKİYE LİGLERİNDE BU SENE BİR İLK Mİ OLACAK?BU SENE 4 BÜYÜKLERİN DIŞINDA KAYSERİSPOR ŞAMPİYON MU OLACAK?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ArkadaŞlar LÜtfen Yoruum Yapiiin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdiki maçımız uefada idi ve rakibimiz Partizndı.Evimizde oynadık biraz zorlandık.Hatta Cesar Delgado 1 hafta sahalardan uzuk kalacaktı ama kazanmayı bildik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise ligde rakip Sakarya idi.Kolay bir maç oldu.Cesar Delgado yoktu ama kazanmasını bildik.
MAÇIN YILDIZI:SAMUEL JOHNSON
Maç sonu görüşler:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey kazanmasını bildiniz neler söyleyeceksiniz?
Ben:Güzel bir maçtı.Kazandık mutluyuz inşallah şampiyon olacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rakip bu sefer evimizde Galatasaray ve zor bir maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve bir mucize daha gerçekleşiyordu ligin ilk yarısında 4 büyük takımıda yenmiştik.(1i deplasman.)
Maç sonu görüşler:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey bir sezonda 4 büyük takımı da yendiniz neler söyleyeceksiniz?
Ben:Vallahi çok mutluyum bu başarımızı inancımıza hırsımıza isteğimize bağlıyorum.İnşallah daha iyi olacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakibimiz M.haifa.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçekten takımımız çok iyi bir hava yakaladı puan kaybı nedir unuttuk ve bunu M.Haifa karşısındada gösterdik ve maçı kazandık.Kalecileri ise 16 yaşındaydı ve bizim olgun hücumlarımıza karşı dayanamadı.
Maç sonu görüşler:
Show tv muhabiri:Evet Yunus bey yoksa gruptan çıkabilecekmisiniz?
Ben:Neden olmasın takımım çok iyi futbol oynuyor ve bunu başarabiliriz şimdi ise önümüzdeki Sivasspor maçına bakıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu maçta kolay oldu ve kazandık.
MAÇIN YILDIZI:MARCELO MENDEZ
Maç sonu görüşler:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey maç hakkında neler söyleyeceksiniz?
Ben:Harika ftbol oynuyoruz şimdi rakibimiz AZ ALKMAR inşallah yeneceğiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip AZ ALKMARDI.1-0 öne geçtik.60da 1-1 oldu.Taktik değiştirdim Fatih Ceylanı çıkardım yerine İlhan Mansızı aldım.Forveti 3 ledim.Sonra 86 da Gökhan Ünal çıktı sahneye ve 2-1 kazandık ve zoru başardık.
Maçtan sonra görüşler:
Show tv muhabiri:Evet Yunus bey bir üst turdasınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:ÇOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM.İŞTE KAYSERİSPOR BU.İNŞALLAH DAHA ÜST TURLARA GİDECEĞİZ.
![]()
KAYSERİSPOR ZORU BAŞARDI.
İNTERTOTODAN ZOR ÇIKAR DENİLEN KAYSERİSPOR TARİH YAZIYOR.GRUPLARDAN DA ÇIKAN ERCİYES ASLANLARINDA HEDEF DAHA ÜST TURLAR.