Morelia vs Tigres

Maç Öncesi

Muhabir: Hocam ilk maçınıza çıkıyorsunuz ama önemli oyuncular yok. Ne düşünüyorsunuz?
E.Topcu: Eksikler var ama onların yerini doldurabilecek oyuncularımız var.
Muhabir: Oldukça ofansif bir kadro çıkacağı söyleniyor...
E.Topcu: Maç içinde görürsünüz ne olduğunu.
Muhabir: Son olarak Romaric oynayabilecek mi?
E.Topcu: Oynatmak için çok çaba sarfettik. Ama federasyon maç için alınamayacağını söyledi. Önümüzdeki maçlarda oynatmak için uğraşıyoruz.

Kendi seyircim önünde ilk maçıma çıkmış oluyordum.
Maça temkinli bir taktikle başladım. Ancak daha sonra ikinci yarıda ofansif bir taktiğe döbüştürdüm. Nitekim bu da hem maç skoruna hem de istatistiklere yansıdı.

Maça iyi başladık. Sağlı sollu Mendoza ve Arce ile kaleye yaklaşıyor ve hedef forvetimiz olan Rey'e toplar çıkarıyorduk. Aradığımızı bulmak için çok çalıştık ve Mendoza'nın soldan kullandığı kornerde, yükselen Gerardo Torrado kafa vuruşuyla 1-0 öne geçiriyordu. Bu onun ilk maçında ilk golü oldu.

İlk yarı bitmeden 1 gol daha bulmak için saldırıyorduk. Önce Montillo, daha sonra da Wilson Matias ile kaleyi yokladık serbest vuruştan. Ancak ilk yarının sonucu 1-0 olarak kaldı.

Devre Arası

Ben: Aferin iyi gidiyoruz.
Torrado: Hocam nasıl çaktım! İkinci yarı bir tane daha çakarım bunlara ben!
Ben: Oynatırsam çakarsın aslanım!
Torrado: Haha güzel espri hocam çıkarcam diyon yaa
Ben: Bak bende espri çok.. Damda erik Fatma Girik Ama deminki espri değildi. Ever oğlum hazılan bakalım.
Guzman: Gerardo abi iyiydi yaa...
Ben: Hadi gülüm yandaann.. Hadiii
Mendoza: Hocam bu Ever'den adam oolmaycak ya..
Ben: Hadi bırakın laklak yapmayı.. En az 1 tane daha atacaksınız hadi..

İkinci Yarı

İkinci yarıda çift forvete döndük ve tek kale maç başladı. Ancak aradığımız golü penaltıdan bulabildik.
Ever soldan girerken juarez tarafından düşürüldü. Penaltıyı kullanan Mendoza skoru 2-0'a getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Maç Sonu (Soyunma Odası)

Ben: Aferin gençlik iyi iş çıkarıdınız.
Guzman: Sağ olun hocamm..
Matias: Hemen üstüne aldı çakal Maçın adamı benim sana n'oluyo?
Guzman: Olm bak bana çakal diyen dilini keserim senin haa
Ben: Heeeyt N'oluyo lan burda!
Rey: Hocam Matias Ever'e laf attı.
Matias: Yuuuh yalancı.. Hocam kuru iftira yaa..
Ben: Bak adam olun oynatmam ikinizi de!..
Ever: (İçinden: Nee! Ne diyo lan bu adam!)Ya ben seviyom bu matiası en sevdiğim arkadaşım yaaa
Matias: Dimi yaa
Ben: Ha şöyle adam olun

----

İlk maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Sıradaki rakip: San Luis