Sayfa 20 / 21 İlkİlk ... 1018192021 SonSon
571 ile 600 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

1. sezonumda fener e jean-alain boumsong.servetle müthiş ikili oldular..sonrasında marcelo salas juventustan sonra stefano bazzo,andrea sardo.bazzo MC,sardo SC ikiside milan alt yapısından aldım..takım mükemmel oldu şimdi CL de çeyrek final oynucam 2006 yılındayım(FM 2005) oynuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerilla View Post

Bedava
    abi müthişsin!!

2. Default arkadaslar

ben su an 2010 senesındeyım galatasaray takımının basındayım 3 sampıonlar lıgı 2 super kupa 4 lıg upası 4 turkıye kupası devamıda gelcek ınsallah turk sporuna katkı yapıyorum....................

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

arkadaşım transfer başarılarılarını yazcaksın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

34 yaşında ronaldinho-35 yaşında nesta-messi-hamit-malik fathi-vucinic-kallström-halil altıntop-31 yaşında emre bölezoğlu-j.mascherano.getirdim galatasaraya ama hepsini bir sezonda değil tabi şuan 2014 yılındayım

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

o yaştan sonra napcaksın ronaldinho yu nesta yı messi yi

Nesil
    2006
    Yer
    giresun

trabzonspora joh cole yi aldım chelseadan serbest transfer ama iyi topçu değil o kadarda aldığımda 29 yaşındaydı chelseade yedek oynuyordu

Quote Originally Posted by capriceman View Post
    Evet, 2005'i tamamladık, bugün 2006'yaa geçtim ve ilk bombayı patlattım şimdilik küçük görünüyor ama ileride bunada alışırız.

Carlos Tevez'i Türkiye'ye getirdim, Galatasaray'a. 12 M dolara
    6m$ beşiktaşa geldi (çok bile)

Ronaldinho ve Shevchenko Galatasaray a Aldım ama Şmapiyonlar Liginde 3 şampiyonluğum war

Nesil
    2006
    Yer
    afyonkarahisar

ben fb ye reyesi ve van persie yi getirdim

istanbulspor'la birinci lige çıktım.newcastle'da küme düşmüştü.transfer dönemi başladı ve emre belözoğlu'nu istanbulspor'a getirdim.ben de şaşırdım nası geldi diye istanbulspor'a.ama süper oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

chelsea : emmanuel eboue , aaron lennon , sergio agüero , alberto gilardino , ji sung park , ruben ariel oliviera , diego lugano , leo franco , peter crouch daha çok wardı da en önemlileri bunlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

galatasaraya 2014 yılında messi-vucinic-emre bölezoğlu-naldo yu getirdim.bide lyondan mehmet kemalı aldım süper bi golcü ve çok pahalı

ben de fener'e gerard'ı getirdim 68 ml

35 milyona gabriel heinz ı almıştım ama iyikide almışım defansımın solu çoştu reese çıkıyo heinz giriyo manyak oluyo ya

tuncay' ı 38 milyon euroya roma' ya sattım.ayrıca real' deyken 51 milyon euro sadece bir sezonda kiralardan elde ettiğim gelirdi.
    ayrıca size bir tavsiye belki çoğu kişi biliyordur ama yine de yazayım. transfer döneminde boşta kalan en değerli oyunculara oynatmayacaksanız bile iyi kontrat önerip takıma getirin daha sonra kiralık listesine veya satılık listesine koyup aynı dönemde satın değerinin yarısına bile satsanız kardır..ispanya' daysanız işiniz daha kolay çünkü orada kiralama çok yaygın bonservisinden yüksek paralara bile kiralayabilirsiniz.ama profesyonelliğiniz 1'e falan düşer haberiniz olsun

ben fenere barcelona dan cristiano ronaldo'yu 58 trilyon artı filipe karşılığında aldım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende tevez,arda,ali bilgin, ibrahim yattara,sergey kishley

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sezon 2013-2014..
    Milan bana şu anda Lyon da oynayan Fred'e 93 milyon + Messi önerdi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaslar ben bjk ile 2 sene ust uste sampıyonlar lıgı kupasını aldım... ondan sonra transferler yanlız fıyatları hatırlamıyorum tek hatırladıgım fıyat 72M$ ibrahimovic, kaka, riquelme, ju**uin, fred, nigel de jong, gattuso, robben, rooney, hhatırladıklarım gercekten yalan yok, bunları tabı bı sezonda lmadım farklı harklı sezonlarda aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

tamam da 9 yabancı oyuncu oluyo. 5 er sene arayla mı aldın

Nesil
    2006
    Yer
    giresun

tomas sivok trabzonspordan milana 45 trilyona sattım

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

sivasspor a : pablo vitti(independiente) , leandro gioda(hatırlamıyom) , david jones(man utd) , bülent akın(malatya) , anthony grant(chelsea)

messi'yi ve obi mikeli beleşe hilesiz m. united tan aldim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    veeee büyük transfer c. ronaldo 35 mn paunda galatasarayda

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

o nası oluyo ben ronaldo için 105 milyon € verdim chelsea ile gene satmadılar sen nası aldın 35 e hem de gs ye ??

Daha ÖTESİ yok 2008DE KAKA LEİTEyi fenere bedava ya aldım su anda 2010dayım geçen sezon en golcü oldu 25gol 18ass 6mom su anda 7 macta 6 gol 3ass var.liverpool 24.5mytl artı m.owen verdi ama satmadım

Diego Ribas ı 9.75 m euroya Fenere aLmıstım aLexle birlikte uefanın tozunu atmıstılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben BALİLİ'yi almıştım Giresun'a bedavadan.

Türkiye'de yılın transferi seçilmişti

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

ben fm 2005'de ilk sezonda daha oyuna başladım ve galatasaray'a buffon'u getirdim
    hemen adam ilk 11'de oynatmaya başladım ve adam sezon boyunca 2 yada 3 gol yedi.
    yani kesinlikte 5 golü geçmemişti hatırladığıma göre.
    yedekleri ara sıra oynatıyodum ve adam "professional" oldu.
    tabiki mondi'yi göndermiştim ondan sonra alabildim ve sezonun transfer dönemi kapanmak üzereydi ben buffon'u alırken adam geldi ve müthiş maçlar çıkarttı.

her takımda olması gereken bir kaleci buffon.

hekese öneririm. hiç tereddüt etmeden alsınlar.

ibrahimovic i, kaka yı, adriano yu, carrick i, ramos u, beckham ı, juninho yu, ricarson u chelsea ye getirdim.

Wink

Yaa Oda BİŞeymİ Ben TÜrkİyeye Junİnho Carlos Tevez Henrİk Larsson Rİcardonho Yu Getİrttİmm

Sayfa 20 / 21 İlkİlk ... 1018192021 SonSon

Mesaj Yetkileri