Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Bülent Korkmaz ligden düstü denilen takimi aldi Türkiye Kupasinda final oynatti ve Uefa´ya götürdü.Ligde herkesin sempatisini kazandi Erciyesspor.Eger Rize macini kazansalardi eminim ki Erciyesspor ligde kalirdi.Büyük Kaptan hirsini takima asiladi ama sonucta ligde cevrilen oyunlar var.O ne yapsin?

Tebrikler Büyük Kaptan!
Ligde çevrilen olaylarla alakası yok. Erciyesspor aleyhine bir şey yapılmadı ligde. Ç.Rizespor'dan 90+3'te o golü yemeselerdi, veya 2 penaltıdan birini atsalardı, veya 9 kişi kalmış takıma gol atıp farkı 2 yapsalardı, ligde kalacaklardı. O maç yüzünden küme düştüler. 2 penaltı + 2 kırmızı kart verildi, ne şikesi? Ç.Rizespor düşseydi bağırırlardı "2 penaltı + 2 kırmızı kart verildi, mağlup olduk Erciyesspor maçında, bizi düşürdüler" derlerdi. V.Manisaspor düşse "Sakaryaspor maçımız yarım kaldı, hükmen mağlup sayıldık, düşürdüler" derdi. Denizlispor düşse "Gençlerbirliği maçı sattı, zaten ben söylemiştim hafta içinde, Bakkal istifa etti" diye bağırırlardı. Erciyesspor'un bağırmaya, söylenmeye hakkı yok, aleyhlerine bir oyun oynanmadı.

Erciyesspor'un sadece geçen haftaki maçtan yana sıkıntıları olabilir. Cordoba'nın oyunu defalarca soğutması, sarı kart görmemesi, Antalyaspor'un geçen hafta oyunu sürekli yavaşlatması... Hakemlerden yana şikayeti de olmaz gerçi.

İşte bir ilahi adalet örneği daha! Antalyaspor geçen sene Altay'a yaptıklarından ve bu sene de, geçen haftaki Erciyesspor maçında yaptıklarından dolayı düştüler, ilahi adalet oldu. Cordoba'nın oyunu soğutması vs. Emre Toraman maçtan sonra çıkıp "Antalyasporluların kornerlerini biz kullanacağız nerdeyse, çok soğuttular oyunu, korner atmaya gitmiyorlar, vakit geçirdiler" demişti.

Antalyaspor'un düşmesine gerçekten çok sevindim.