Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Antalya ve Erciyes küme düştü

Default Antalya ve Erciyes küme düştü

Antalya ve Erciyes küme düştü
    Sezonun son hafta maçlarının ardından Antalyaspor ve Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Lig'e veda ettiler.

Turkcell Süper Ligde sezonun son hafta maçlarının ardından küme düşen son 2 takım da belli oldu.

Ligin 34. ve son hafta maçında kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olan Antalyaspor, 39 puanda kaldı ve 16. sırada kalarak lige veda etti. Deplasmanda sezonun son maçına çıkan Kayseri Erciyesspor ise Sivasspor'a 2-1 yenilince, Sakaryaspor ve Antalyaspor'la birlikte ligden düşen 3. takım oldu.

Son haftanın diğer kritik maçlarında Gaziantepspor, Konyaspor deplasmanında 2-0'la gülerken, Çaykur Rizespor da Sakaryaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalmasına karşın avreajla Kayseri Erciyesspor'un üstünde yer aldı. Manisa'daki Vestel Manisaspor-Denizlispor maçından gol sesi çıkmadı ve 2 takımda Turkcell Süper Lig'deki yollarına devam ettiler.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

geçmiş olsun çook üzülüyorum çook

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erciyes'e yazık oldu Antalya'ya da zira öyle.

Bursa ve Denizli'nin düşmüş olmasını isterdim.

tam istediğim oldu.ben bunu geçen hafta tahmin etmiştim ikisinin düşeceği.manisa ve denizli için sevindim. manisa maçı çok yağmurlu geçti hasta olabilirim çok ıslandım ama değdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Erciyes'e yazık oldu Antalya'ya da zira öyle.

Bursa ve Denizli'nin düşmüş olmasını isterdim.

Bursa düşsünde gerisi önemli değil benim için..
    Antalya memleketim olmasına rağmen pek üzülmedim, çünkü çok havalanmışlardı..
    Erciyes'e daha çok üzülüyorum, bu ligte kalmalıydılar..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Antalya'm...

Antalyaspor'un düşmesine çok sevindim. Yaptıklarından dolayı... Hem geçen sene Altay'a yaptıklarından, hem bu sene yaptıklarından, geçen hafta Erciyesspor'a yaptıklarından dolayı...

"Antalyaspor'u şampiyon yapacağım." demeler, reklamlarda oynamalar, bir havalanmalar, Beyaz Show'a katılmalar... Hakettiler bunu...

Altay'a geçen sene yaptıklarını "Turkcell SüperLig" başlığında anlattım, dileyen okuyabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

antalyaya bende üzülmedim çünkü çok havalanmışlardı ama erciyesime harbi yazık oldu

Yilmaz Vural cok yanlislar yapti.Cok havalandilar.Takimi ile ugrasacagina Talk Show´lara katildi.Cok yanlislar yapti! Ama sansizliklari da vardi 5 tane mactan son dakikada yedigi gollerle puan kaybettiler.Ama hakkettiler bir yandan düsmeyi bu kadar havalanmayacaklardi!

Erciyes kalmaliydi,cok üzüldüm.Büyük Kaptan bir mucizeyi gerceklestirecekti ama sansizliklar birakmadi yakasini.

Erciyes'e üzüldüm yaa...

"Kendim ettim, kendim buldum" misali oldu biraz da. Erciyesspor Ç.Rizespor'u, 9 kişi kalan Rizespor'u, 2 penaltı kaçırarak ve 90+3'te gol yiyerek yenemiyorsa, gerçekten çok yazık...

Erciyesspor ilk yarı 11 puan topladı, şaka gibi Eğer Korkmaz sezon başından beri olsaydı, Erciyesspor ilk 5'e girerdi.

Erciyes çok iyi biR futbol oynuyodu... Bülent KoRkmaz oldukça başarılıydı... Takımı Avrupa ya götüRdü... Ama küme düştüleR... Antalya ise Yılmaz VuRal 1-2ay önce tv prog. 4-5seneye Antalya Şampiyon dedi ama küme düştü... 3büyükleR Rüyası başlamadan bitti Yılmaz VuRal ın anlaşılaN...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Keşke demekten başka çare yok.

Erciyes bu ligde kalmayı hak etmişti,onun yerine Denizli düşseydi keşke demezdim 2 senedir son haftada kurtuluyorlar kısacası hak eden kalmıyor

Ayrıca Sakarya ve Sivası tebrik etmek istiyorum..Gerçekten tüm Türk futbol kamooyuna ders verdiler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Eğer sen son maçta evinde iddiasız Gençlerbirliğini yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Antalyaspor) Eğer sen son maçta iddiasız Sivasspor'u yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Erciyesspor) Eğer sen 2 hafta üstüste 3 puan görmüyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Sakaryaspor)....

Düşen 3 takım da ligin 3 büyüğüne karşı oynadıkları futbolu tüm sezon boyunca sergileselerdi şu anki tablo çok daha farklı olabilirdi.

Kendi düşen ağlamaz derler. Bize de sadece arkalarından "güle güle...yine bekleriz" demek düşer...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

erciyesi bitiren werner lorant oldu onu getirmek çok yanlış adımdı mustafa uğur kalsa 18 yapardı ilk dönem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    rize yeniliyo olsaydı erciyes sivasa vermezdi maçı heralde onu duyunca böyle oldu

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Eğer sen son maçta evinde iddiasız Gençlerbirliğini yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Antalyaspor) Eğer sen son maçta iddiasız Sivasspor'u yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Erciyesspor) Eğer sen 2 hafta üstüste 3 puan görmüyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Sakaryaspor)....

Düşen 3 takım da ligin 3 büyüğüne karşı oynadıkları futbolu tüm sezon boyunca sergileselerdi şu anki tablo çok daha farklı olabilirdi.

Kendi düşen ağlamaz derler. Bize de sadece arkalarından "güle güle...yine bekleriz" demek düşer...
    Tamamen katılıyorum. Erciyesspor Sivasspor'u bile yenemedi ki, diğer maçların sonuçları lehine olsa ne olacak? Sivasspor'u yen, arkana yaslan, diğer sonuçları bekle.

Evinde iddiasız Gençlerbirliğini, teknik direktörsüz Gençlerbirliği'ni yenemiyorsun.

Ç.Rizespor'u yenemiyorsun, 9 kişi, 2 penaltı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erciyesspoer dusecegi belliydi evinde ankaragucu-rizespor-antalyaspor gibi takimlari yenemessen dusersin ayrica lorant a fazla suc bulmuyorum

Antalya dusmesi cok surpriz oldu neyse her ikisinide seneye orduya beklerim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

açıkcası ben fazla üzülmüyorum zaten erciyessporlu olmama rağmen çünkü hepsini kendisi etti

Erciyese yazık olduSeneye bir 2.ci lig takımımız bizi UEFA Kupasında temsil edecek

Kadrolarını bozarlarsa, oyuncularını muhtemelen 3 büyükler isteyecek ve satacaklardır, UEFA'da hiçbir şey yapamadan gelirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

inşallah bu uefa sorununa bir çare bulurlar keşke erciyesi çekselerde kayseri inter-totoya trabzon uefaya gitse çünkü birşey yapamazlar kadroyu tutmalarıda çok zor

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    inşallah bu uefa sorununa bir çare bulurlar keşke erciyesi çekselerde kayseri inter-totoya trabzon uefaya gitse çünkü birşey yapamazlar kadroyu tutmalarıda çok zor
    Evet, haklısın aslında ama haksızlık olur. Onlar emek vererek UEFA Kupası'nda finale kadar yükseldiler. Hakları yani sonuçta, bu yüzden öyle bir şey olmaz kolay kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erciyes uefa seneye isimiz zor 14. siradayiz 16.siraya dusersek sampiyonar ligine 1 takim gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Denizli düşse daha güzel olurdu. Erciyes'e yazık oldu. Ben herşeye rağmen Yılmaz Vural'ı beğeniyorum talk showlara katılsa da katılmasa da çok havalansa da havalanmasa da.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Erciyes'le Antalya'ya yazık oldu,Denizli ve Rize'nin düşmesini isterdim...

26. Default

Yazık oldu ikisinede.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Evet, haklısın aslında ama haksızlık olur. Onlar emek vererek UEFA Kupası'nda finale kadar yükseldiler. Hakları yani sonuçta, bu yüzden öyle bir şey olmaz kolay kolay.
    bu kayseride olabilir neden çünkü hatırlarsanız süperlige ilk önce erciyesspor çımıştı ancak kulüplerin ismini değişmişlerdi ve erciyes kayseri olmuştu kayseride erciyes

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ali bilgin kendisini vitrine cikaran klubune ihanet etti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Offfff Erciyes'im Antalya'm düştü.Of ya.Fb küme düşmüş gibi kötüyüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Düştü ama UEFA'da

Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonu sona ererken, son hafta karşılaşmaları nefesleri kesti. Şampiyonun ve Avrupa Kupaları'na katılacak olan takımların 2 hafta önce belii olduğu Süper Lig'de küme düşen takımlar son hafta belli oldu. Bu sezon Süper Lig'de flaş sonuçlara imza atan ancak sezonun son haftalarında arka arkaya puan kayıpları yaşayan Antalyaspor, Sakaryaspor ve K.Erciyesspor ile beraber 5 sezon sonra döndüğü Turkcell Süper Lig'e veda etti.Öte yandan Türk futbol tarihinde bu sezon bir ilk gerçekleşti. Beşiktaş'ın 2 hafta önce Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilemesinin ardından UEFA Kupası'na katılacak olan K.Erciyesspor Türk futbol tarihimizde bir ilke imza attı. Türk Telekom Lig A'ya düşen K.Erciyesspor, önümüzdeki sezon UEFA Kupası'nda mücadele edecek ve Avrupa Kupaları'na katılan ilk Türkiye ikinci Lig takımı olarak tarihteki yerini alacak.

26.05.2007
    Kaynak : Sporx.com

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri