Çok güzel bir gündü. Şöhretler maçından tutun kupayı kaldırdığımız ana kadar.
Şöhretler maçında çok eğlendim, güzel görüntüler vardı. Müjdat'ın haline çok şaşırdım, göbeği kocaman olmuş.
Ulusoy'a hiçbir saygısızlık yapılmadan tepki gösterildi, o da yerinde ve güzeldi.
FB'nin ısınmaya çıkarken ki TEMA imzalı pankartı da çok hoştu.Maç güzeldi, Ümit maç başında, maçta maçtan sonra şahaneydi. Tuncay'a kaptanlığı teslim edişi, sahadan ayrılışı, teşekkürler Kaptan emeklerin için. Yolun açık olsun...
Maç sonu kutlamaları çok güzeldi. Bu arada Rüştü maçtan önce staddaydı ve maçtan sonra ki kutlamada da ismi anons edilen ilk futbolcuydu. Başka takımla anlaşsa bile nasıl Ümit çıktıysa o da çıkardı. İlk anons edildi ama sanırım özel işi vardı ve staddan ayrıldı...
Çok güzel bir geceydi, TV başında da olsa çok hoşuma gitti. Bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için, malzemecisinden Başkan Aziz Yıldırım'a kadar emeği geçen tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum...
Bu arada Tuncay'ın attığı gol çok güzeldi. Tuncay'ın kendisini ne kadar geliştirdiğini orada herkes görmüştür umarım. Eski Tuncay olsa kendisi vurmuştu topa. Sana Avrupa yakışır Tuncay. Kararın ne olursa olsun arkandayız...

Maç güzeldi, Ümit maç başında, maçta maçtan sonra şahaneydi. Tuncay'a kaptanlığı teslim edişi, sahadan ayrılışı, teşekkürler Kaptan emeklerin için. Yolun açık olsun...
Alıntılı Yanıtla