Maçların hepsini takip etmeye çalıştım. Antalya maçın başından beri üstün oynayan taraftı, çok gol kaçırdılar, diğer maçlara bakarken golleri yemişler. Atamayana atarlar hesabı oldu. 2-0'dan sonra da çok atak yaptılar, çok gol kaçırdılar, sonuçta galip gelemediler ve düştüler. Kendi düşen ağlamazmış...

Erciyes yenmek üzereydi fakat yense de düşüyordu. Sakarya'nın Rize'yi yenmesi durumunda ligde kalacaklardı. 2 maçta da son dakikalar oynanıyordu. Rize maçı bitince Erciyes'in düşmesi kesinleşti ve 2 dakikada 2 gol yediler, onlar da 2. devre iyi mücadele ettiler Bülent'le ama olmadı. Bakalım şimdi ne olacak, bence Bülent ayrılmasın ve seneye takımı tekrar Süper Lig'e çıkarsın.

Bu arada Erciyes istediğine UEFA hakkını devredemez. Eğer katılmayacağını açıklarsa, Trabzonspor UEFA'ya gider. Kayseri de İnter Toto'ya. Hakkını direk istediği takıma veremez.

Sakarya da çok güzel oynadı. 2. golü atıp Rize'yi yenmelerini çok istedim ama atamadılar. Haftalar öncesinden ligden düşmelerine rağmen, hiçbir maçta rakiplerine kolay kolay teslim olmadılar ve ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bunun için de onları kutluyorum...