Şampiyonluk şöleni
Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, son maçında taraftarıyla şampiyonluğu kutladı. İşte Ankaragücü maçı öncesi ve sonrası Kadıköy'de yaşanan sarı-lacivert coşku...
![]()
Ne ara okundu tabii benim kulak 5 saattin sonunda duyma işlevini yitirdi. Benim ilk duyduğum isimler arasında Lugona ve genç oyuncular vardı.
Keşke son maçta 100. yıl formasını giyselerid bari...
O formanın uğursuz olduğuna inananlar var![]()
O forma ile oynadığımız maçlarda hep mağlup olduk
Gri formayı giymediler hiç.
Hemen hemen tüm branşlarda şampiyon olduk. En önemli iki branş futbol ve basketboldur. Erkek futbolda şampiyon olduk, bayan basketbolda şampiyon olduk, bir tek erkek basketbol kaldı, seride 2-0 öndeyiz, ona da az kaldı. En önemli branşlarda ve diğer branşlarda şampiyon olduk, yılın en başarılı spor kulübüyüz.
Gri formayı tabii ki giymedik. Çünkü o forma Şampiyonlar Ligi maçı için hazırlandı ama biz malesef Şampiyonlar Ligine kalamadığımız için giymedik.
@eGowiCh sana katılıyorum 100.yılda en büyük rakibini karşılaştığı tüm maçlarda eze eze yenmek ve yarıştığı tüm branşlarda başarıyı sonuna kadar kovalamak ve çoğunda da bu başarıyı elde etmek her baba yiğidin harcı değildir...
Bunu herkesin olgunlukla karşılamasını bekleyemeyiz...Biz sadece kendi kendimize sevincimizi yaşayalım başkalarının sataşmaları bizi ilgilendirmez
4 yıllık sanırım. adidas iyi bence, Nike'dan daha iyi forma dizaynları.
Ego adidas diyorsun da nike ile anlaşsak daha fazla para verir.Ayrıca adida her takıma aynı formayı üretiyor renkleri farklı sadece.
lacivert bi formamız vardı koyu şamp.ligi için güzel bi forma o 100.yıl forması yerine o olabilir.