Fransa da herkes Caen in çıkışını konuşuyordu,ancak takımda ters giden birşeyler vardı.Oyuncular maçları boşlamaya başlamıştı ve bu bize pahalıya mal oldu.

Caen 1-1 Nancy
Caen 0-1 Auxerre
Sochaux 1-0 Caen

3 haftayı 1 puanla kapattıktan sonra La Havre yi 2-0 yenerek biraz rahatladık.

Bu arada St.Etienne takımından da teklif aldım.Bir ara ciddi anlamda gitsem mi diye düşündüm ancak takım için yapılması gerekenler vardı ve en azından iyi bir yerde bırakmayı takıma borçluydum.

Aynı gazeteci vakit kaybetmeden geldi(vurdurucam bu adamı )
Sayın Ögeday Karabulut,Caen şu an ligde 8. sırada geçen röportajımızdaki hedeflerinizden uzaklaştınız mı?
-Tabii ki hayır.Belki ligde ilk 5 değil ama Lig Kupasında Çeyrek Finaldeyiz,Fransa Kupası da başlayınca göreceksiniz.
-Transfer sezonu yaklaşıyor almayı düşündüğünüz belli isimler var mı?
-Şu an için yok,zaten kısıtlı bütçeyle sezon ortası transferleri de zor gözüküyor.Bu yüzden sezon sonu için anlaşmalar yapmaya çalışacağız.
-Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
-Rica ederim( bi daha gelirsen elimde kalacaksın)
-Efendim?
-İyi günler

Marseille ye 1-0 yenildikten sonra hedefimiz Lig Kupasıydı.Nantes dan 12.dk da gol yiyince gazetecinin bedduasını mı aldık diye düşünmeye başladım
ilk yarı 1-0 bitti ve takımımız sahada dökülüyordu.

-Çocuklar sizin derdiniz ne?Sezon başındaki hırsla mücadele etmenizi istiyorum,bu kupada en azından 2.lik istiyorum ona göre oynayın
Grandin: Hocam bu Raineau bir türlü orta açamıyor
Raineau: Gel sen aç kolaysa adamlar 3 kişi geliyor üstüme
-Tamam yeter.Traore sen çıkıyorsun Valero gir oyuna Grandin in yanına.
Valero: Hocam hayal kırıklığına uğratmıycam sizi!!
-Aferin aslanım.Göreyim sizi artık kontra atak yok direk hücuma çıkıyoruz.Haydi çıkın ve bu maçı alın.

Konuşmam ve taktiklerim işe yaramış olacak ki 59 da Valero 66 da Grandin in golleriyle maçı 2-1 kazandık ve bir sonraki rakibimizi beklemeye başladık.Şansımıza PSG geldi

Hafta içi Lyon a 3-1 yenildikten sonra Fransa Kupasında Yzeure yi 3-1 Ligde Rennes i 3-1 geçtik.Sedanla da deplasmanda 1-1 berabere kaldık.

17 maçta topladığımız 24 puanla ligde 9.sırada duruyoruz.
sezon sonu için şu oyuncularla anlaştım.Gelecek sezon daha iddaalı olmak lazım

Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim