1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

orta saha bos kalır gibi geliyo ama once bi deneyelim

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    Arkadasim taktik harika.Liverpool ile denedim ve takim ilk mactan itibaren costu.Her mac en az uc gol atiyorum.Emegine saglik.
    güle güle kullan tebrik ederim

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    orta saha bos kalır gibi geliyo ama once bi deneyelim
    kalmıyor yoğun ve önde pres yapıp topu kapıyoruz dene bakalım.

unutmadan arkadaşlar maç içinde takımınız bocalarsa mentality değerini takımınızın ve rakibinizin gücüne göre biraz değiştireblirsiniz,bu şekilde zor durumlardan da kurtulabilirsiniz.

unutmadan arkadaşlar maç içinde takımınız bocalarsa mentality değerini takımınızın ve rakibinizin gücüne göre biraz değiştireblirsiniz,bu şekilde zor durumlardan da kurtulabilirsiniz.[/QUOTE]

evet arkadaşlar,yenik durumda olduğunuzda hücumu artırın ve neler olduğunu görün.İlk yarıyı 2-0 yenik kapadığım maçın devre arasında hücumu artırıp oyuncularada gaz verdim.Maçı5-2 kazandım.şiddetle tavsiye edebileceğim bir taktik.Tigris kardeşimin ellerine sağlık...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    unutmadan arkadaşlar maç içinde takımınız bocalarsa mentality değerini takımınızın ve rakibinizin gücüne göre biraz değiştireblirsiniz,bu şekilde zor durumlardan da kurtulabilirsiniz.
    evet arkadaşlar,yenik durumda olduğunuzda hücumu artırın ve neler olduğunu görün.İlk yarıyı 2-0 yenik kapadığım maçın devre arasında hücumu artırıp oyuncularada gaz verdim.Maçı5-2 kazandım.şiddetle tavsiye edebileceğim bir taktik.Tigris kardeşimin ellerine sağlık...[/QUOTE]

bindirmeler V.3 MÜ YOKSA diğer versiyonlarımı??

Mesaj Yetkileri