Evt arkadaşlar fm 2007 de bizim kendi güncellemerimiz dışında oyunun orjinalinde Türkiye ligi gerçekten iyi inceleniyormu acaba mesela gerçekte ii olan ve geleceği olan oyuncular oyunda çok kötü olması insanı hayal kırıklığına uğratıyor.Bunun FM 2007 yle de bir alakası yok tüm fm serileri için.
Örneğin gerçekte türkiye liginin yıldızları oyunda o kadar iyi olmaması türkiye liginin iyi incelenmediğini düşündürüyor yada kendi kafalarına göre bir oyuncuyu çok güçlü yapabiliyorlar.
Bu durumu Örneklerle Açıklamak İstiyorum
Türkiye liginde çok iyi olan oyuncular diyebileceğimiz bir çok oyuncu oyunda vasat düzeyde yattara(ts),ali bilgin(ant) wederson vb
Yada geleceği parlak olan oyuncular Kerim Zengin(fb),Kemal Okyay(kay),volkan yaman(ant) emre güngör(ank) tolga zengin(ts) vb oyuncular oyunda vasatın çok çok altında ve potansiyelleri yok
Ama gerçekte pek başarılı olmayan bağzı oyuncular oyunda süper yetenekli
jefferson,jun(ts),deivid(fb),kürşat(ank),carrusca( gs),vb çok daha var ama yer kaplıyacaklar
Böyle olması oyundaki gerçekçiliği çok aşşağı çekiyor
Ben mesela bir ingiltere ligini forumda en çok takip edenlerden biriyimdir belki oyunda oyuncular gerçekteki ile çok doğru orantılı ama Türkiye liginin oyundaki orantıyla alakası yok
inşallah 2008 de bu durum düzelir diye düşünüyorum yada türkiye için görevlendirilen arkadaşlaırmızın yanlış ananilizleri sonucunda oyunculaın güçleri bu böyle olabiliyor
Örneğin süper ligde bir sezonda 10 golü zor bulan Sİnan kaloğlu oyunda her sezon 20 küsür gol atıyor
Deivid ise mübarek anelka yapacaklarmış acımışlar
inşallah 2008 için oyuncuların güçleri takımlar iyi bir şekilde rapor edilir.