Ya arkadaş !
Originally Posted by SuLLeY
2 Anket "En iyi altyapı hangi takımın?" diyor aynen yazdım o zaman sizce tarafsızca Galatasaray ilk 5'te yer alabilir mi ? Ve foruma bakın bakalım ben Türkiye'nin en iyi altyapısı Fenerbahçe'de yada Galatasary'ınki değil diye bişey demiş miyim ?Originally Posted by RoCCo_42
3 ben de zaten ankette ajax'a oy verdim ve burada gözüken adaylarda Ajax gibi gözüküyor .Originally Posted by RoCCo_42
Sana da katılıyorum arkadaşım ileride daha da açıklayacağım .Originally Posted by ozzy
Türk Dil Kurumu'ndan aynen alıyorum bakın ne demekmiş altyapı
altyapı : Bir yerleşim yeri veya bir yapı için gerekli olan yol, kanalizasyon, su, elektrik vb. tesisatın tümü.
[ bazı arkadaşlar sadece iyi genç yetenekler bulundurmakla iyi bir altyapı olacağını sanıyorlar fakat tanımdan bakarsak stat antrenman olanakları hocalar da önemliymiş değil mi ???
sana da katılıyorum .Originally Posted by hezzo
Arkadaşım sen de heralde kahramanlık yapmak istemişsin ama kusura bakma olmadı takımını ve gerçekleri takip et öyle yorum yap .Originally Posted by jas_rich_23
Arkadaşım resme bak kapak nasıl oluyormuş öğren ...Originally Posted by cronaldo
http://img334.imageshack.us/my.php?i...60114023jr.jpg
bu resmin alt bölümüne bakalım habere ...
Alın koçum biraz gazete okuyun ... hangisinin kapak olduğuna arkadaşlar karar versin bu arada ...
Arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın ben sadece görüşümü paylaşıyorum şüphesi olan varsa konuşabiliriz ...

Alıntılı Yanıtla