Anket Sonuçlarını Görüntüle: En iyi altyapı hangi takımın?

Voters
238. You may not vote on this poll
  • Ajax

75 31.51%
  • Man Utd

28 11.76%
  • Milan

24 10.08%
  • Galatasaray

103 43.28%
  • Chelsea

8 3.36%
1 ile 30 arası toplam 141 sonuç

Konu: En İyi Altyapı Hangi takımda

Hybrid View

adam hala fener de fener dio ya...alla alla...arkadaşım tamam en iyi altyapı da fenerde dünyanıın en iyi futbolcularıda fener de...o oyuncuları al beraber oyna hade....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Red face pes birader ya ...

Quote Originally Posted by cronaldo
    adam hala fener de fener dio ya...alla alla...arkadaşım tamam en iyi altyapı da fenerde dünyanıın en iyi futbolcularıda fener de...o oyuncuları al beraber oyna hade....
    Arkadaşım sen Türkçe biliyor musun Ben diyorum Ankara sen diyosun ...

Yahu ben en iyi altyapı da fenerde dedim mi halen ne kadar bağnazmışsın yaaa
    E tabi bazı gerçekler insanlara yaramıyo bak bu son olsun tartışma uzıcak sen de hayal dünyanda yaşa Galatasaray değil dünyada değil Avrupada anca Ortadoğuda altyapıda ilk beşe girer ... PEHHH !!!! ve pes yani ya Galatasaray ve altyapı ... :-))))))))))))))

Nesil
    2006
    Yer
    AC Milan UndergrounD

Quote Originally Posted by cronaldo
    Buda kapağa kapak olsun....Agalar yeter artık Konuyu ben olsam kitlerdim Gs en iyi Türkiyede Onu diyim Ben....Sadece benim Görüşüm tabe...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Unhappy hoşgeldin

Quote Originally Posted by doUBLeT
    Buda kapağa kapak olsun....Agalar yeter artık Konuyu ben olsam kitlerdim Gs en iyi Türkiyede Onu diyim Ben....Sadece benim Görüşüm tabe...
    üzerine kapak olsun dediğin de başkasını görüşü biz arkadaşla anlaştık sen boşver resme tıklayıp bak sabitfikirlilik de yapma ...

Nesil
    2006
    Yer
    AC Milan UndergrounD

Quote Originally Posted by bortecine
    üzerine kapak olsun dediğin de başkasını görüşü biz arkadaşla anlaştık sen boşver resme tıklayıp bak sabitfikirlilik de yapma ...
    baq aga benim amacım kavga etmek değil benitanıyan kime sorsanız hiçbi konuda böyle bi amacım olmadığımı söyler.......Ben DÜşüncemi söyledim sen hala resme tıkla diyon....

Mesaj Yetkileri