-
İlk resmi maçımız...

Deplasmanda oynadığımız bu maçta fazla zorlanmadık. 2 forvetimiz Xu ve Vela’nın golleriyle 2-0 kazandık.
Şimdi sırada Premier Lig’deki ilk maçımız vardı. Torres sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. Böyle bir sonuç açıkçası beklemiyordum. Deplasmanda 2-0 mağlup olduk...

Bu şoku üzerimizden çabuk attık ve Mypa ile oynadığımız 2. maçta, taraftarlarımızla buluştuğumuz ilk maçta farklı kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne adımızı yazdırdık...

Bu farklı galibiyetle herşey düzeldi diye düşünüyorduk fakat yanılmışız. Ligde yine yenildik. Deplasmanda Everton 2-1 yendi bizi. 2’de 0 çektik ve ligin dibine demir attık. Premier Lig beklediğim gibi çıkmadı, yeni düzenlemeler yapmak gerekiyor taktikte.

İlk galibiyetimizi ancak 3. haftada alabildik. Q.P.R’ı 3-0 la geçtik. Sonrasında yine evimizdeki maçta Sunderland’ı 3-1’le geçtik. 2 galibiyetle ilerisi için umutlandık.
Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerimiz de belli oldu. Leverkusen, Porto, Shakhtar. Kolay bir grup olduğunu düşünüyorum. İlk maç Leverkusen ile...
İyi bir başlangıç yaptık

Yine Premier Lig, yine deplasman ve yine hüsran. 3. deplasman maçımızda da mağlup olduk. 5 maçın sadece 2’sini kazanarak 6 puandayız şu anda...

Bu mağlubiyetten sonra çıkışa geçtik ve oynadığımız 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldık. 2’si ŞL maçıydı. Porto’yu içerde 1-0, Shakhtar’ı deplasmanda 2-1’le geçtik.

Bu seri 2-2’lik Aston Villa maçıyla sona erdi. 90+2’de yediğimiz gol, galibiyeti kaçırmamıza neden oldu. En sinir bozucu durum bu son dakika golü...

Sonrasında Shakhtar’ı deplasmanda 2-1’le geçtik. ŞL’nde 4’de 4 yaptık. Sırada Chelsea maçı vardı. 1-0 geriye düştüğümüz maçı 2-1’e getirmiştik ama ikinci yarılarda yediğimiz gollerle karşılaşmayı 3-2 kaybettik. Yine önde götürdüğümüz maçı basit hatalarla rakibe hediye ediyorduk.

Carling Cup maçı ise tam bir rezalatti diyebiliriz. Kötü oyun ve eleniyorduk bu kupadan. Elenmeyi hakettik fiyebilirim...
Sonrasında deplasmanda bir mağlubiyet daha, Liverpool:2-1:Arsenal

Ve Londra’da bir mağlubiyet daha. Yine aynı sorun, 2-0 öne geçiyoruz fakat skoru koruyamıyoruz. Newcastle önce durumu eşitliyor, sonra 90+da golü atarak sahadan galibiyetle ayrılıyordu. Bu şekilde maçın kaybedilmesine çok sinirlendim ve bunu da soyunma odasında belirttim. Takımda bazı oyuncular bu sert çıkışımdan rahatsız olsalar da kendilerine gelmek için böyle bir uyarı gerekliydi...
Mesaj Yetkileri