1 ile 30 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

egowich beni yansitmis bende bu duruma sasiriyorum ha bu arada dedigin ozellikler dogreu sogukkanlilik ve ve of the ball yetenegi oldugundan cok gol atiyor yanliz appiahin uzun sutu dusurulmeli dedin zaten nadir oyunculardan uzaktan gol atan cok kotu bir yanlis olur simdi lampard ve gerard ta 5 suttan 1 ini kaleye bulduruyor ama bulunca acayip seyler goruyorsunuz bu hagidede boyleydi aurelio nun alexten daha iyi sutu vardir ancak dedigin gibi aurelio ve appiaha bire bir markaj yapmiyorlar alex o markajdan yiliyor ve sutta attirmiyorlar ancak ne olursa olsun uzaktan gol atamamasi onun uzun sutta atamayacagini gosterir eger markaj yuzunden atamiyorsa hagi gibi gelsin geri orta sahadan vursun gitsin tac cizgisinden vursun gol olmasına da gerek yok dırekten falan donsun ama yok bunları boyle hanım hanım oynayan brazılyalılardan goremeyecegız bır balkanlı on numara bunları yapabılıyor denıyor prekazı de denıyordu eskıden brazılyalılar pek sert sut atamıyor zaten ılla kale ıcıne kadar gırecekler rıcardınhoda oyle

Nesil
    2003

Biraz yazdiklarinda paragraf kullanabilirmisin lutfen. Okuyana kadar gozlerim bozuluyor. Ayrica nokta, virgul, noktali virgul vs. gibi imla kurallarini da lutfen ihmal etmeyelim. Karsindaki insana yazis uslubun ile verdigin degeri, saygiyi gosterirsin. Konusur gibi yazarak anlatmak istedigini anlatamazsin.

Quote Originally Posted by extensor View Post
    egowich beni yansitmis bende bu duruma sasiriyorum ha bu arada dedigin ozellikler dogreu sogukkanlilik ve ve of the ball yetenegi oldugundan cok gol atiyor yanliz appiahin uzun sutu dusurulmeli dedin zaten nadir oyunculardan uzaktan gol atan cok kotu bir yanlis olur simdi lampard ve gerard ta 5 suttan 1 ini kaleye bulduruyor ama bulunca acayip seyler goruyorsunuz bu hagidede boyleydi
    Appiah'in istatistikleri.
    Mac: 25
    Gol: 3
    Isabetli Pas %: %78
    Toplam Sut: 55
    Isabetli Sut: %16
    Sari Kart: 3
    Kirmizi Kart: 1

Yani 55 sutta 3 gol veya %5.
    Kaleyi bulan sut sayisi 55 x %16 = 9
    Kaleyi bulan sutun gol olmasi 3 / 9 = %33

Alex'in Istatistikleri:
    Mac: 30
    Gol: 19
    Isabetli Pas %: %76
    Toplam Sut: 74
    Isabetli Sut: %57
    Sari Kart: 6
    Kirmizi Kart: 0

Aurelio'nun Istatistikleri
    Mac: 29
    Gol: 3
    Isabetli Pas %: %85
    Toplam Sut: 22
    Isabetli Sut: %32
    Sari Kart: 3
    Kirmizi Kart: 0

Alex'in Brezilya'da oynarken uzaktan vurup attigi bir kac golu gormek istersen http://www.youtube.com/watch?v=ZCszF6EqO0o

Evet tercihi her zaman icin kaleye daha yaklasmak ama bu demek degildir ki uzaktan sut attiginda etkili degil.

Mesaj Yetkileri