"alan daraltma" yazan yerden
"alan daraltma" yazan yerden
Bence yanlis bilgi yada oyun o cumleyi hatali kullaniyo, alan daraltmak dusunsene mana olarak pres yap demek olmuyoki. Bence alan daralt dediginde ornek defans ile orta saha olsun ikisi arasindaki mesafeden bassediyo yani rakibe press yap olmuyor bence. Alandaralti arttirdikca sahayi boylamasina olarak takim kuculur oyuncular birbirine yakin olurlar. Azalttikca takimin boyu uzar oyuncular arasi mesafe artar buogle oluncada kivrak hizli olan rakip oyunculara gun dogar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Senin yontemi kullaniyorum bende zaten orta seker oyunculara harciyom az olan parami mesele o degil. Ss oyuzden koyamadim arsenali ben yonetmiyomki bilgisayar oynatiyo benle beraber ayni ligi yasiyo ama onun oyunculara bi baktim henry 60 macta oynamis mesela benim pazzini 42 macta oynamis ben eger pazzini 60 macta oynatabilsem arsenal gibi ligi rahat 1. bitirirdimadam hep tam kadro cikiyo tum maclara.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence gencleri once fiziksel olarak hazirla genc antreman kismindan as kadroya kaydirdiginda nasil olsa teknik depolarsin. Ama fizik cok zor ve zahmetli gelisiyo mentalde ogle teknik bi sekilde ogrenir![]()