Kariyerime cok fazla yorum yazilmadigi icin uzuluyorum genelde hep ayni arkadaslar yorum yaziyor onlara da cok tesekkur ederim mesela sitedede bilinen biri kariyer yapinca herkez ona mesaj yaziyor oysaki ben yaklasik 10 sezondur kariyerime devam ediyorum ve sizlerle paylasiyorum
Uefa Kupasi Yari Final
Ilk yari gercekten cok kotu oynadim hele 3 tanede gol yiyince icimden dedimki en az 4 gol yer giderim dedim.2 yari mehmet cakir gibi oyunculari oyna aldim ve mehmet cok guzel bir gol atti maci bu dakikadan sonra oyun bizim lehimize dondu macida 3-2 ye getirince oyle sevindimki cok fazla da gol kacirdim ama fark yemedik bu da bize yetti
Kendi evimdeki macta cok baskli oynadim.Ilk yari 0-0 bitti 2. yari oyuna mehmet cakiri aldim yine mehmet penalti yaptirdi penaltiyida mehmet atti bu dakikadansonra herkezi savunmaya cektim maci da1-0 kazanarak uefa da finale yukseldik
Uefa diger takimlardan gol yemeyen barcelona benden grubta olmak uzere 3 macta dada gol yedi
Orduspor UEFA da Finalde
Final
Orduspor-Besiktas cok yakinda
Final de besiktasla karsilasacagim. Besiktas ligdede nagmalup insallah onu ligde de yenen ilk ben olacam dedigim gibi besiktasin kadrosu sahane
jo
renato
fernandinho
gargano
batuhan
gibi oyunculari var ama ben besiktasi yenerim gibime geliyor insallah uefa kupasini alacam bunuda sizlerle paylasacagim