Abi Şampiyon görelim seni..
Abi Şampiyon görelim seni..
benim oyunda da açtım arjantin ligini ama strieiti bulamadım.Ama ii türk olduysa milli takıma da çağrırlar beki
uefa maçlarını bekliyoruz..
uefadan gelcek bi galibiyet harika olur
Kariyerime cok fazla yorum yazilmadigi icin uzuluyorum genelde hep ayni arkadaslar yorum yaziyor onlara da cok tesekkur ederim mesela sitedede bilinen biri kariyer yapinca herkez ona mesaj yaziyor oysaki ben yaklasik 10 sezondur kariyerime devam ediyorum ve sizlerle paylasiyorum
Uefa Kupasi Yari Final
Ilk yari gercekten cok kotu oynadim hele 3 tanede gol yiyince icimden dedimki en az 4 gol yer giderim dedim.2 yari mehmet cakir gibi oyunculari oyna aldim ve mehmet cok guzel bir gol atti maci bu dakikadan sonra oyun bizim lehimize dondu macida 3-2 ye getirince oyle sevindimki cok fazla da gol kacirdim ama fark yemedik bu da bize yetti
Kendi evimdeki macta cok baskli oynadim.Ilk yari 0-0 bitti 2. yari oyuna mehmet cakiri aldim yine mehmet penalti yaptirdi penaltiyida mehmet atti bu dakikadansonra herkezi savunmaya cektim maci da1-0 kazanarak uefa da finale yukseldik
Uefa diger takimlardan gol yemeyen barcelona benden grubta olmak uzere 3 macta dada gol yedi
Orduspor UEFA da Finalde
Final
Orduspor-Besiktas cok yakinda
Final de besiktasla karsilasacagim. Besiktas ligdede nagmalup insallah onu ligde de yenen ilk ben olacam dedigim gibi besiktasin kadrosu sahane
jo
renato
fernandinho
gargano
batuhan
gibi oyunculari var ama ben besiktasi yenerim gibime geliyor insallah uefa kupasini alacam bunuda sizlerle paylasacagim
Emrah kupayı bekliyoruz.. Hadi az kaldı..![]()
Emrah Abi derslerimin yoğunluğundan dolayı bakamıyordum uzun zamandır.UEFA'da finale çıkmışsın tebrik ederim.Kariyerini ik çıktığından beri takip ediyorum vallahi mükemmelsin,tebrik ederim![]()
Emrah ne yaptın sen yaa ??
Barça'yı da eledin.Beşiktaş'ı yenemessin ama!!
Beşiktaş...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yildiz oyuncular mac bitiminde oyle agliyorlardiki hele her zaman gulen ronaldinho yu gorseniz kafasini direklere vuruyordu
Tebrikler valla....fazla söze ne gerek var![]()
Final sarhoslugu sürüyor.Valla oyunculari eskisehir macina zor motive ediyom bakalim macta neler olacak
süper gidiyosun umarım alırsın uefayı.
süper final kim kazanırsa kazansın sevincem ya da şöyle olsun lig beşitaşın uefa seninher iki kulvarda da başarılar
![]()
Trabzon ne yaptı Ş.L' de Emrah ??
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İki Türk takımı finalde, daha ne olsun.
Tebrikler buraya kadar takımını getirdiğin için Emrah...
"YÜCE ATATÜRK"
Çok iyi gidiyorsun Emrah
Serkan sende bakta az bişeyler öğren![]()
Emrah kupa senin.![]()
ordu alır kupayı tebrikler emrah abi..
beşiktaş'ın kadrosu gerçektin iyiymiş![]()
I'm back...
Turkcell Superlig
Zorlu barcelona macindan sonra futbolculari bu maca mative etmek cok zor oldu ama yinede tecrubemiz sayesinde kazanmasini bildik ve ligde 10 maclik yenilmezlik unvanimiz suruyor
Orduspor-Eskisehirspor
Trabzonspor-Orduspor
Orduspor-Ankaraspor
Cok iyi oynadik ama malesef atamayana atarlar oldu ve son dakika cok kotu bir gol yedik
Artik her mac bizim icin final havasinda olmaya basladi
Emrah bi ara lig tablosunu koyarmısın?
Hadi Emrah birkaç kupa bekliyorum senden artık bu sene![]()
tebrikler süper gidiyosun hele barca galibiyeti harika olmuş..
uefa yı al kesin bence
abi inşallah alamazsın bırakta beşiktaş alsın gerçek hayatta alamıyo fm de alsın ins bjk uefayı alır![]()
Ligde Şampiyonluğu Beşiktaş bırakmaz gibi..UEFA'da Beşiktaşı yenip kupayı almanı bekliyoruz
tebrikler...keşke beşiktaş kazansaymış sen her zaman finale çıkarsınD
Ya biz oyunda doğruları yapıyoruz. Ya da gerçek hayatta böyle şeylere izin verilmiyor. Böyle sonuçları değil Orduspor 3 büyükler bil zor alıyor. Yürekten tebrikler. Ayrıca kariyerin tam bir hit.
tebrikler uefa kupan hayırlı olsun