Bursa'da dün oynanan karşılaşmada Adana Demirspor'u 5-1 yenerek Türk Telekom Lig A'ya yükselen Giresunspor'u, kentte taraftarlar coşkuyla karşıladı.



Piraziz ilçe sınırında konvoyla karşılanan Giresunspor kafilesini, kent merkezine girişinde de binlerce taraftar karşıladı. Atatürk Bulvarı'nda otobüsten inen yönetici, teknik heyet ve sporculardan oluşan kafile, taraftarlar ile birlikte belediye meydanına kadar yürüdü. Taraftarlar, çiçek verdikleri teknik heyet ve sporcuları bir süre omuzlarda taşıdı.


Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı, burada yaptığı konuşmada, şampiyon olarak dönmekten ve Giresun'a sevinç yaşatmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.


Türk Telekom Lig A'ya yükseleceklerine her zaman inandıklarını ve bunu da başardıklarını ifade eden Kitapçı, ''İnanılır ve destek verilirse biz daha çok başarılara imza atarız. Yönetim olarak 3 yıla büyük başarılar sığdırdık. Tüm bunlar sizin desteğiniz sayesinde oldu. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz takdirde, Giresunspor yeni başarılar elde etmeye devam edecektir'' diye konuştu.


Konuşmanın ardından yöneticiler, sporcular ve taraftarlar, Gazi Caddesi, Debboy güzergahında şampiyonluk yürüyüşü gerçekleştirerek, sevinçlerini Giresunlularla paylaştılar.