3. .![]()
Emre Abi,bence zorlarsa 2.liğe şansı çok..
(/s)
Bitti, tüm ümitlerimiz kayboldu. İlk maçta katı savunma yapan Portsmouth yine aynı şekilde savunma yaptı. Üstelik 45 dakika 10 kişi mücadele ettiler. Tüm kozları oynadım ama galibiyet golünü atamadık. Maç başladığı gibi bitti...
"YÜCE ATATÜRK"
bence 3. bitirir
Yaaa 3. olucaksın deyip adamı ümitlendirmeyin ilk 5'e giremez o Bucalılar olarak hala isyandayız![]()
Liverpool şampiyon olur.
Arsenal 3.![]()
liverpool zaten şampiyonluk garanti gibi arsenal de a.villayı geçer bence zaten buraya kadar nasıl gelmişler şaşırdım
3.![]()
Kötü olmuş Serkan, üzüldüm. Ama bazen öyle salaklıklar yapıyor takımlar ne yaparsın?
ehueheu yenil Serkan 4. ol bana inat.
Biz şampiyonluk bekliyorduk yahu.İstifa dilekçen hazı bir imzaya bakar.![]()
İş işten geçtikten sonra benim takım çoştu. İlk yarı 4 tane attılar.
Emre şimdi hırs yaptım, bu sefer bırakmıyorum, seneye dağıtacağım ortalığı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bırak bırak bırak.
Yeni heyecanlara yelken aç.![]()
Serkan abi sen Emre abiyi takma Henry abi gelecek sene bu takımı koparır..
Feriştahı gelse bu takımı şampiyon yapamaz.
Alttan ver gazı dumanı.![]()
Serkan gelecek kitabında bundan bahsedecektir bu arada yeni kitabının adını bana söyledi bende size söylüyorum
1 sezonda 1 takım nasıl batırılır ?
![]()
Batma yok, ben Arsenal'i aldığımda 3. sıradaydılar, hala 3.ler. Bir batma yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aaaaa 3. olmuşsun![]()
Çok çabuk bitti be abi..Bence seneye Cl değil de UEFA gelebilir...
(/s)
O kadar para boşa gitmiş tühhh.
Artık bu sene lig şampiyonluğunu ve CL'yi istiyoruz..
manchester ı saf dışı bırakmışın çok kızdım haaaa. onca para boşa gitcek tüh tüh.sen seneyede 3. olursun
ayrılacağın takıma boşa yatırım yapmışın.çöktü arsenal.taraftarlar istifaya davet ediyolar seni haberin yok
![]()
Konunun başlığına da çok uyuyor haa.NEREDEN NEREYE..Bir takım nasıl bu kadar iyi iken kötü duruma gelir..
![]()
çok eğlenceli bi kariyer hadi bakalım şampiyonluk bekliyoruz.