Sayfa 161 / 492 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
4,801 ile 4,830 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Kaka oldukça sadık ve mütevazi bir futbolcu. Milan'ı bırakacağını sanmam..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence yine alamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milan'ın Drogba gibi bir forvete ihtiyacı var.Bence gerçekleşirse büyük takas olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bir felsefe de ben yapayım, bir şeyi ya seversin, ya sevmezsin, az seviyorum, sevsem de sevmesem de aynı, bilmiyorum olmaz, ve ben bu adamı en başından beri hiç sevmiyorum..
    düzenli, tasarlayarak konuşarak birilerini ezmekten başka bir şey yaptığı yok, sana tapan oyuncularla 4 senede final oynayamamışın, fakat istenmeyen adam ilan edilen kimsenin desteklemediği çalıştırıcı, hatalı saha seçimi, yağmur, Terry'in ayağını kayması sonucundan kupadan oluyor ve ''neredeyse'' başarısızlık anlamına geliyor.. bence karizma bu olmasa gerek..sempati duyanı çok seviyor, sevmeyeni nefret ediyor, sevenleriyle yola devam etsin, nereye kadar bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaka istediği ortamı, Chelsea de bulamayacagının farkındadır umarım, çünkü gözü parada pulda olmayan bir oyuncu, sevdiği saygı duyduğu kimselerle, sevdigi ve sadakatle bağlı kalmak istediği bir camia da oynamak istiyor, yani ben bu zamana kadar böyle yorumladım, chelsea de sürekli hop oturup hop kalkmak diye tabir edilen durumlar çok, eğer ilerleyen zamanda Milan da bir sıkıntı yaşamazsa transferine imkansız gözüyle bakıyorum

Quote Originally Posted by TheAhmet View Post
    sana katılıyorum
    Ama yakışıyor adama

Sheriff Misafir

Bu takas herkesin işine gelir..

Galatasaray 2000'de penaltılarda kupayı kaybetseydi, kim bahsedecekti Avrupa'da Galatasaray'dan. Fatih Terim İtalya'ya damgasını vurabilecek miydi? Biz yine Galatasaray final oynadı, büyük başarı diye sevinecektik ama tarih şampiyonları, kupaları kaldıranları hatırlıyor. (Verdiğim örnekte Galatasaray'lı arkadaşları tenzih ederim, kesinlikle küçük düşürücü, alçaltıcı bir niyetim yok, yanlış anlaşılmasın). Kimse bu sene UEFA'da final oynayan Glasgow Rangers'ı sallamaz, herkes Zenit'in kupayı almasını hatırlar.

Üç kupanın da kıyısından dönen bir teknik direktör sezonluk performans olarak başarılı sayılabilir ama 2008 yılı denilince herkes hem Premier Lig'i hem de ŞL'yi kaldıran Alex Ferguson'u hatırlayacak, Avram Grant'ı değil. Mourinho Porto'da önce UEFA, sonra ŞL kupasını aldı. Adadaki tüm kupaları Chelsea'ye kazandırdı. Mourinho'yu bu başarıları Mourinho yaptı. Bu başarılara ulaşmış birisinin bana göre anlamsız yere koltuğu verildiği, kupaların kıyısından dönmüş birisine burun kıvırması gayet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne Kaka İngiltere'de yapabilir nede Milan Kaka'yı satar kolpa gibi geliyo biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

adam kalite birisi hiçbişey bilmese bile orada yedek kulübesinde oturması yeter

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya nın tartışmasız Ferguson ve Benitez iLe beraber en iyi taktik hocası. Yani az biLe söyLemiş Grant için daha fazLasını hakediyor asLında İsraiLLi..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Eto'o Liverpool'a hayran

Eto'o Liverpool'a hayran
    Barcelonalı yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Liverpool'da oynamanın 'mükemmel bir şey' olacağını belirtti.

Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in 'yıldız transferi' sözünden sonra kendisini istediğini belirtmesine rağmen, önümüzdeki yıl İngiltere'ye transfer olması beklenmeyen Eto'o, KOP tribününün önünde oynamanın harika bir duygu olacağı söyledi.

Kamerunlu futbolcu yaptığı açıklamada, "Liverpool'un en büyük özelliği takım ruhu. Fakat benim için, Liverpool'un maçlarını kazanmasını sağlayan şey taraftarlarıdır. Onlar gerçekten inanılmaz. Her oyuncu, arkalarından kendilerine sürekli destek olan böyle bir taraftar grubu ister. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Anfield'ta oynadım o yüzden onların ne kadar muhteşem olduğunu çok iyi biliyorum. Onların önünde oynamak harika olurdu ama önümüzdeki iki yıl içinde ne olacağını gerçekten bilmiyorum. tek bildiğim Barcelona'daki yaşamın her geçen yıl daha da zorlaştığı" diye konuştu.

Frank Rijkaard'la araları iyi olmamasına rağmen önümüzdeki yıl da Barcelona'da kalacağını açıklayan Eto'o, İspanya ile İngiltere arasındaki en büyük farkın taraftarlar olduğunu da dile getirdi.

Samuel Eto'o, "İngiltere'deki taraftarların, takımlarının arkalarında olmalarını seviyorum. Mentaliteleri çok farklı. Çok pozitifler. İspanya'da ise bunun tam tersi. İşte en büyük fark bu" diye sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bence Eto'o sezon sonu takimdan ayrilacak gibi.

TaRafTaRı çok etkiliyici LiveRpool ün... HeR oyuncu sıRf o yüzden LiveRpool de oynamak isteR... Eto'o da ayrılıcak gibi... Belki böyle biR tRansfeR olabiliR...

Eto'o eğer böyle bir açıklama yapmışsa sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakabiliriz artık...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

anfield road'dan etkilenmeyen hayran kalmayan 1 insanoğlu var mıdır acaba??

17. Default

eto o zaten bu sezon takım arkadaşlarıyla sorun yaşadı biraz.o yüzden gitmek istiyo olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ryu View Post
    eto o zaten bu sezon takım arkadaşlarıyla sorun yaşadı biraz.o yüzden gitmek istiyo olabilir
    Takım arkadaşlarıyla değil.Rijkaard ile sorun yaşadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Irkçı söylemlerden bıktı bence gitmek istiyor..

Nesil
    2006

İki transfer haberinden biri Liverpool,yakında şöyle haberler çıkacak

"Barcelona'dan ayrılması kesin gibi görünen Eto'o takım arkadaşlarıyla PES oynarken Liverpool'u seçti"
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Başka takım kalmamış mı?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    anfield road'dan etkilenmeyen hayran kalmayan 1 insanoğlu var mıdır acaba??
    abartmayalım..anfield road dan önce daha neler war

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hiddink artık kulp takımı çalıştırmayacağını söyledi Serkan.Bence bu üç isimden farklı birisi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Eto´o bu günlerde çok açıklama yaptı takımda kalacağını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    abartmayalım..anfield road dan önce daha neler war
    mesela neler var
    ayrıca ben staddan bahsetmiyorum taraftar atmosferinden bahsediyorum

İlginç.. Hayırlı olsun demek düşer bize

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

O taraftara hayran olmamak mümkün değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mancini insAllah gelir ve rezil olur

Del Piero_10 Misafir

Default Molby: "Xabi vazgeçilemez"

Liverpool’un efsanevi oyuncusu Jan Molby İspanyol oyuncu Xabi Alonso’nun Juventus’a olası transferini değerlendirdi...

Alonso 2004 yılında Anfield’e ilk çıktığı maçtan itibaren Molby ile kıyaslanmaya başlamıştı. Takım arkadaşı John Arne Riise o günlerde yaptığı açıklamada Alonso’nun ilk maçında 40.dakikaya kadar pas hatası yapmadan oynadığını söylemişti. İspanyol oyuncu Steven Gerrard, Dietmar Hamann ve Momo Sissoko ile birlikte Liverpool’un en efsanevi ortasaha dörtlüsünü oluşturmuştu.

Hamann ve Sissoko’nun ayrılmasından sonra Jaview Mascherano takıma dahil olmuştu. Son günlerde konuşulan bir ismin takıma gelmesi ile birlikte Alonso’nun ilk 11’deki yeri garanti olamayabilir. Bu isim Aston Villa’dan Gareth Barry. 26 yaşındaki oyuncunun bu nedenle Sissoko gibi Juventus’a gidebileceği konuşuluyor. Son gelen haberlere göre Torino yönetimi ile yapılan görüşmelerde telafuz edilen rakam 16 milyon Pound. Ancak Molby’e göre Liverpool patronu Rafa Benitez Alonso’yu göndermekle büyük hata yapıyor çünkü onun gibi kaliteli bir oyuncu bulmak zor.

Danimarkalı oyuncu yaptığı açıklamada “Onun gibi oyunu domine ederek oyun kuran oyuncuları bulmak çok zor. Her takımda ayrılmaması gereken adamlar bulunur ve Xabi onlardan birisi. Onun takımdan ayrılmasını istemiyoruz ancak gidecekse de rakam büyük olmalı” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bencede Kaka İngiltere'de top oynayamaz.2.Sheva vakası olur.

Mesaj Yetkileri