1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Şok Yılmaz Vural İntihara kalkışmış

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar dun aksam santrayi canli izleyen varmi yilmaz vural israrla dusurulduk yaw nasil dusuruldunuz son macta en az 10 net pozsiyonun atamamisssinz bu arada intihar etme olayi show degildi eger valla ben saat 3 de yattim programi canli izledim sok oldum valla hicde show yapmaya benzemiyorduk ahmet cakar falan baya kizdi

Arkadaslar ali bilgin konusunda yilmaz vural o kadar hakli ki adam diyorki bir futbolcuyu almanydan 3. ligfen aldik adam ettik oda son macta kacti diyor kim aklini celdi bilmiyorum ama yavrum bari son macida oynayip gitsene diyor yilmaz vural ayrica parasi yatirilmis sadece aklini celmisler ali bilginin programi canli izleyen varsa bana hak verir oyle gazetededen okumakla olmuyor

Her gittigi takim dusuruyormu yilmaz vural 28 yillik hocalik hayatinda ilk 1 defa takim dusurmus bunuda bilmenizi isterim

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

programi canli izleyen varsa bana hak verir oyle gazetededen okumakla olmuyor.

Ne demek istiyosun ki sen biz kendi yorumumuzu yaptık canlı izledik veya izlemedik bu senin bizim yorumlarımıza HAKARET hakkı vermez ki sana..

Hem bir Teknik Direktörün yardımcısı Yılmaz hoca yanımda intihara kalkıştı alın size haber der mi sence ?

Emurafu arkadaşım

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hem bu Yılmaz vuralın yaptığı ilk dengesizlik değil ki....

Mesaj Yetkileri