-
bence bir yönetim hatası daha niyemi
-bu saatten sonra düşüşe geçmiş galatasarayı çalıştıracak bir yabancı teknik direktör asla geretsden iyi olmayacak çünkü artık ne kadro kuracak yeterli nakiti nede oyunculaı ikna edecek prestiji var
-gerets her ne kadar hatalı olsada sonucta takımın durumunu bizlerden iyi bilen birisi olarak 11 çıkartıyordu ve bence açıkcası ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler bu kadroyla bu kadardı ki adam fazlasını yaptı şampiyon oldu ve yönetim bu adamı kovmakla en a iki yıl daha kaybetti
-gelecek teknik direktör yada danışman muhtemelen feldkamp ise bu en büyük hatalardan biri adam yanılmyorsam 60-70 yaş arasında şu an ve belki 10 yıldır herhangi bir takım yönetmedi bu yaşa gelmiş bi feldkamp ilk geldiği dönemdeki kadar hırslı arayışcı olurmu hiç sanmıyorum yani feldkamp galatasaraya pek bişey veremez ama iyi bir kefen parası alır muhtemelen
-eğer ki abdullah avcı arif erdem ikisilisi doğru ise yanlarına hakan şükürüde koysunlar ki takımı hakan şükür yapıo spekülasyonları olmasın takımı direk hakan yapsın çünkü hakanın galatasarayda ciddi bir destek hattı olduğu aşikar artık adına lobii dersiniz gizli güçlermi dersiniz bilemem ama abdullah arif ikilisi bence hakan şükür tarafından yönlendirilir
-eğer ki bu yönetim bu sezon gençlere yönelecekse ki durum bunu gösteriyor neden geretsi kovdu? bir düşünün gerets gençleri oyatmayacakmı oynatmadımı? eeee sorun ne o zaman?yönetim sadece" kızgınsınız biliyoruz ama geretsi kurban kestik ama bizden istifa beklemeyin siz gidersiniz biz kalırız"
mesajıdır bu nedenmi gerets ne dedi takımı takım yapan taraftardır ne yönetimdir ne oyuncudur nede t.direktör taraftardır
beni yönetim gönderdi yönetimi ise sadece taraftar harcar
Mesaj Yetkileri