Olarda şehrin dışındaki apartmanlar heralde Batuhan![]()
kayseride her yer apartman zaten en tenha yer burası bomboş biyer araslar baya dışarda olur
kaç kişilik olcak bu stad?ne gibi özelliklere sahip olca biraz bilgi verebilirmisiniz?kayseriya walla helal olsun adamlar gs den önce sessiz sedasız hiç sesini çıkartmadan stad yapiolar.cok örnek bi davranış..burda şunu sölemek istiyorum stad lafla değil icraatla yapılırgs yönetimi hala stad yapacak.adamlar stadi bitirecek nerdeyse gs hala nerde kredi çeksek nereye yapsak ne yapsak muhabbetleri dönüyor..duyduğum tek laf proje hazirlandı 3 senedir aynı laf
![]()
Kentimizde spor aktivitelerinin daha yüksek standartlarda gerçekleştirilebilmesi için Atatürk Spor Kompleksi ve Kadir Has Şehir Stadyumu projesi hazırlanmıştır. Diğer tesislerin daha sonra ihale edilmesi kaydıyla 32.864 kişilik Stadyum yapım ihalesi anahtar teslimi olarak 56.938.000 YTL + KDV bedelle gerçekleştirilmiştir. 450 Takvim günü olarak sürelendirilen yapım işinin 31.12.2007 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.
Proje hakkında bilgiler
TOPLAM ALAN : 196.000 M2
TOPLAM İNŞAAT ALANI : 90.000 M2 (63.517 M2)
TOPLAM SEYİRCİ SAYISI : 32.864 Kişi
24 ADET 16 KİŞİLİK LOCA
2 ADET 23 KİŞİLİK LOCA
1 ADET 80 KİŞİLİK CAFE
1 ADET 100 KİŞİLİK RESTORAN
26.867 M2 YEŞİL ALAN
5.000 M2 ALIŞVERİŞ MERKEZİ
1.000 M2 ALIŞVERİŞ MERKEZİ FUN CLUB
5.000m2 İDARİ BÜRO VE UEFA BÜROLARI
52.317m2 1785 ARAÇLIK OTOPARK
TOPLANTI SALONLARI
4 AYRI TAKIMIN AYNI ANDA KULLANABİLECEĞİ SOYUNMA BLOĞU
Şunu düz hesap yapıp 35.000 kişi yapsalardı. Zaten Kayseri seyircisi stadı doldurabilen bir seyirci bu stadıda dolduracaklardır.
Hepsi koltuklu dimi.. Yoksa ayakta izleme yeri fln da olcak mı? Alamanya dakiler gibi
Güzel resimler saol.
Batuhan boş araziye yapılan olimpiyat stadınıda görüyoruz belkide şehrin ortasında olması daha iyidir...
ne diyelim kayseriye hayırlı olsun![]()
Serhat İstanbul büyükşehir orası bir sene sonra şehir merkezi olacak. Gittikçe oralar siteleşiyor.![]()
hepsi koltuklu arkadaşlar
Hayırlı ugurlu olsun...
Temel atma törenine bende gitmistim canaydını iyi bozduydu abdullah gül![]()
hayırlı olsun kayserili arkadaşlar.darısı hatay'a inşallah ama biraz zor
İnşallah yetişecek yeni sezona
Kayserispor seneye maçlarını burada mı oynayacak ? Yetişiyor mu yeni sezona ?
Yetismeyecek gibi buyuk ihtimall ligin ikinci yarisina anca yetisir
Yeni sezoan yetişeceğini söylüyor başkan ama ne olacak bakalım iş çok görünüyor daha
bencede bu yıla yetişmez.Devre arasına belki ama bence 09-10 sezonunda faaliyete girer tam anlamıyla
Stadın yeni sezona yetişmesi zor gibi görünüyor
Güzel stad olucak...hayırlı olsun Kayseriye![]()
ntvde izlemiştim buranın yapım sürecini harika bir stad oluyor yapıldıktan sonra uefanın 5 yıldızlı stadlar arasına girecekmiş türkieyde uefadan 5 yıldız alan 3.stad olacak .... bir çok türkiyede İLK olacak özelliği var ama tam olarak hatırlamadaığım için yanlış bilgi vermek istemiyorum
stadımız tüm hızıyla devam ediyor inşallah yetişir