Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Galatasaray, Gerets'le yolları ayırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gerets 2. yilinda takimi yakti cunku kadro seciminde burnunun dikine gitti ilk yilinda ilk onbir sabitti ama 2. yilinda her macta degisik oyuncu oynadi falan filan gerets inde cok buyuk hatalari oldu buyrun hatalar

gerets gençlere önem verir dediler. 2 sezonda a takımın 11 ine kaç tane genç oyuncu koydu.
    ferhat ın futbol hayatını fenerbahce ve trabzon maçlarında bitirdi.
    uğur unda keza yine fenerbahce maçında.
    mehmet topal diye adam aldık ilk maçında 90 dk oynadı daha sonra ortadan kayboldu ligin son haftalarında birden tekrar hatırladı!
    mehmet güven sezon başında oynadı sonra o da ortadan kayboldu ligin son haftalarında sağ açık bile oynadı.
    sabri den sağ bek yapmaya çalıştı keza fatih terim in orhanı sol bek yapması gibi.
    galatsaraya gelirken hakan şükürün veliahtı denilen geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkısı olan hasan kabze bu sezon ortada yoktu ortada olduğu zamanlarda da forvet değil sağ veya sol açık oynuyordu.daha ne olsun gitmesi gerekiyordu gitti

Feilkamp gelecek herkez basarisiz olur diyor ama bence feilkamp basarili olacak hele genclere forma sansida verecek bu da cok iyi feilkamp cok iyi antremanlar yapatirabiliyor abdullah avcida gelirse yardimciligina bu takim iyi yerlere gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence geç bile kalındı.. ben beşiktaşlıyım ancak gerets'in gitmesinden yanaydım carrusca'yı izlemek istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bence geç bile kalındı.. ben beşiktaşlıyım ancak gerets'in gitmesinden yanaydım carrusca'yı izlemek istiyorum..
    ne carusca si oda gidiyor zaten carusca top falan oynamadi adam sansini iyi kullanmadi carusca hic sevmedim onu

4. Default

Gerets'e uğurlama töreni

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, teknik direktör Eric Gerets ile güzel bir şekilde yolları ayırdıklarını belirterek, Belçikalı teknik adam için yarın bir uğurlama töreni düzenleyeceklerini söyledi.

Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş. binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında Başkan Canaydın, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Teknik direktör Gerets ile gayet güzel bir şekilde yolları ayrıldıklarını ifade eden Başkan Canaydın, "Yarın Gerets'e Florya'da bir uğurlama töreni yapacağız. Yeni teknik direktör konusunda yönetim kurulumuz çalışıyor. Herhangi bir isme karar verdiğimiz zaman açıklama yapacağız. Bundan sonra her gün toplantılarımız olacak. Transfer çalışmalarımız oldukça bunları açıklayacağız" dedi.

bence bir yönetim hatası daha niyemi

-bu saatten sonra düşüşe geçmiş galatasarayı çalıştıracak bir yabancı teknik direktör asla geretsden iyi olmayacak çünkü artık ne kadro kuracak yeterli nakiti nede oyunculaı ikna edecek prestiji var
    -gerets her ne kadar hatalı olsada sonucta takımın durumunu bizlerden iyi bilen birisi olarak 11 çıkartıyordu ve bence açıkcası ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler bu kadroyla bu kadardı ki adam fazlasını yaptı şampiyon oldu ve yönetim bu adamı kovmakla en a iki yıl daha kaybetti
    -gelecek teknik direktör yada danışman muhtemelen feldkamp ise bu en büyük hatalardan biri adam yanılmyorsam 60-70 yaş arasında şu an ve belki 10 yıldır herhangi bir takım yönetmedi bu yaşa gelmiş bi feldkamp ilk geldiği dönemdeki kadar hırslı arayışcı olurmu hiç sanmıyorum yani feldkamp galatasaraya pek bişey veremez ama iyi bir kefen parası alır muhtemelen
    -eğer ki abdullah avcı arif erdem ikisilisi doğru ise yanlarına hakan şükürüde koysunlar ki takımı hakan şükür yapıo spekülasyonları olmasın takımı direk hakan yapsın çünkü hakanın galatasarayda ciddi bir destek hattı olduğu aşikar artık adına lobii dersiniz gizli güçlermi dersiniz bilemem ama abdullah arif ikilisi bence hakan şükür tarafından yönlendirilir
    -eğer ki bu yönetim bu sezon gençlere yönelecekse ki durum bunu gösteriyor neden geretsi kovdu? bir düşünün gerets gençleri oyatmayacakmı oynatmadımı? eeee sorun ne o zaman?yönetim sadece" kızgınsınız biliyoruz ama geretsi kurban kestik ama bizden istifa beklemeyin siz gidersiniz biz kalırız"
    mesajıdır bu nedenmi gerets ne dedi takımı takım yapan taraftardır ne yönetimdir ne oyuncudur nede t.direktör taraftardır
    beni yönetim gönderdi yönetimi ise sadece taraftar harcar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalli gelcekse Takimin basina Geretse gercekten yazik oldu

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ne carusca si oda gidiyor zaten carusca top falan oynamadi adam sansini iyi kullanmadi carusca hic sevmedim onu
    gerets carrusca'ya doğru düzgün şans verdi mi ki carrusca top oynasın ? Bu tüm futbocular için geçerlidir. Maç oynadıkça açılırsınız. Sen adamı sadece antrenmanda maçlarda oynatırsan adam naapsın ki ? ben carrusca'nın kalması taraftarıyım. çnükü çok yetenekli bir futbolcu. fakat şuada hiçkimse onun farkında değil çünkü kendini gösteremedi henüz. çünkü fırsat verilmedi.

ayrıca bu yaştan sonra feldkampın da gs ile başarı yakalayacağını düşlünmüyorum. allah korusun adam bu yaşta bi fb-gs derbisinin atmosferine dayanamayıp maç esnasında kalpten giderse hiç şaşırmayın...

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    gerets carrusca'ya doğru düzgün şans verdi mi ki carrusca top oynasın ? Bu tüm futbocular için geçerlidir. Maç oynadıkça açılırsınız. Sen adamı sadece antrenmanda maçlarda oynatırsan adam naapsın ki ? ben carrusca'nın kalması taraftarıyım. çnükü çok yetenekli bir futbolcu. fakat şuada hiçkimse onun farkında değil çünkü kendini gösteremedi henüz. çünkü fırsat verilmedi.

ayrıca bu yaştan sonra feldkampın da gs ile başarı yakalayacağını düşlünmüyorum. allah korusun adam bu yaşta bi fb-gs derbisinin atmosferine dayanamayıp maç esnasında kalpten giderse hiç şaşırmayın...
    Katılıyorum.

Carrusca çok yetenekli bir futbolcudur. Hatta Galatasaray'ın scout ekibi onu bulup Türkiye'ye getirmiştir. Kendisi çok yetenekli ama işte Gerets şans vermediği için kendini gösteremedi.

bence gerets gitmişken canaydında gitse iyi olur

Kalli falan gelmesin.Adam adini bile zor söylüyor.Gelen gideni aratmasin.Basa Abdullah Avci gelsin.Hem alt yapimizi cok iyi taniyan,hem genclerle oynayan ve basarili bir teknik direktör

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

ersun yanal geliyor beyler rahat olun az kaldi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by myres View Post
    ersun yanal geliyor beyler rahat olun az kaldi
    Nereye geliyor, Kalli İstanbul'da.
    Ersun Yanal Gençlerbirliği ile anlaştı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kafadan atıyor işte Cengiz Abi..
    (/s)

Gerets gitmemeliydi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri