1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Lig A'da kapışma başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İstanbul, Kartal, Vefa, Beykoz ve A.Üsküdar bunlarda gelirse Süper Lige tam olur. Heee birde Koşuyoluspor var.
    kardeş saçma saçma konuşma o zaman kendinize bi istanbul kulüpleri ligi açın doldurucaksınız istanbul kulüpleriyle nolcak sonra.bütün istanbul takımları görücek gününü hele bi süper lige çıkalım da.bu kadar saçma düşünen bi kişi ilk defa gördüm olucak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir İzmirli olarak üzülmedim bile kendi etti Altay kendi buldu.Kasımpaşa'ya tebrikler.Özellikle Erhan Küçük tek başına bir takım sanki.

Quote Originally Posted by SiNcE1973 View Post
    kardeş saçma saçma konuşma o zaman kendinize bi istanbul kulüpleri ligi açın doldurucaksınız istanbul kulüpleriyle nolcak sonra.bütün istanbul takımları görücek gününü hele bi süper lige çıkalım da.bu kadar saçma düşünen bi kişi ilk defa gördüm olucak iş değil.
    cok heyecanlanmıssın...simdi altay ve eskişehir çıkmadadıysa bu onların suçu demekki en iyi kulüpler istanbulda var ki super ligde 5 istanbul takımı var inşallah seneye istanbulspor da gelir 6 olur...sonuçta eskişehir oynadı da penaltısı mı verilmedi gölümü iptal edildi veya baska bi takımın hakkı yenerekmi kasımpasa cıktı super lige...takımların hangi sehirlerde oldukları değil nasıl oynadıkları onemlidir...

Mesaj Yetkileri