İnşallah iki kulübümüzde gruplara kalır![]()
İnşallah iki kulübümüzde gruplara kalır![]()
So what?
Saike
Aynen iki kulübümüzde CL'ye gider inşallah.Ama sizin gibi ben de BJK'yı daha şanslı buluyorum.
![]()
Beşiktaş´a nazaran Fenerbahçe´nin şansı daha zor umarım iki Türk takımımızda gruplara kalır.
2 takımın da gruplara kalacağını düşünüyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Artık yok Milan gelmiş eyvaah,yok Liverpool gelmiş eyvaah demenin zamanı değil kim çıkarsa adam gibi oynayıp elememiz ve gruplara kalmamız gerektiğini düşünüyorum.Bütün Türk takımlarının başarılı olması lazım Avrupa'da.![]()
Takımlarımıza başarılar. Umarım iyi sonuçlar çıkar...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İki takımımızın da şampiyonlar liginde bizi temsil ettiği günleri özledik artık zamanı geldi inşallah seneye.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Fenerbahçe her sefer olduğu gibi yine umut vermiyor malesef.UEFA'da başarılar..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Fenerbahçe'nin rakipleri zor olacak, gruplara kalacaklarını sanmıyorum..
Besiktas seribasi olacagi icin kolay rakipler gelecek.Ama Bjk´nin mutlaka beklere,yabanci saglam bir stopere ihtiyaci var.Bu transferlerle bjk gruplara kalir.
Fenerbahce´nin isi gercekten cok zor.Fenerbahce iyi top oynamiyor,Zico oyuna müdahale edemiyor.Kaldiki bu sene cok zorlu rakipler bekliyor Fbyi.Mutlaka cok kaliteli isimlere ihtiyaclari olacak.Ama Fb Uefa´ya kalir kanimca.
Bişi dicem bir ara Fb seri başı olacak denmişti forumda![]()
So what?
Saike
Fenerbahçenin seri başı olma ihtimali vardı.
Ancak olmadı!Bence bu kadroyla Beşiktaş kalamaz gruplara ama gerekli transferler yapılırsa eminim geçecektir.Fenerbahçe ise zamanında yaparsa transferleri geçebilme ihtimali var.
Tabiki yapılacak ama hersene yapılıyo 8-10 tane sonuç yine hüsran gereken yerlere yapılırsa dedim zaten bende![]()
Beşiktaş'ın turu geçeceğine inanıyorum.Fener'in işi zor.Serie A'da Milan 4. bitirdi ve ön eleme oynayarak gidicek Şampiyonlar Ligi'ne.Her iki takıma da başarılar diliyorum.Umarım ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler.
ben fenerined rahat geçeceğini umuyorum iyi transferler yapıyor çünkü
Muhtemel rakipler!
Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını geçen sezon Dinamo Kiev karşısında yitiren Fenerbahçe bu yıl da 3. ön elemede yine seribaşı değil. İkinci Beşiktaş, 2. ön elemeyi geçmesi halinde 3. turun kurasında seribaşı olacak. 36.791 puana sahip Sarı-Lacivertliler; Sparta Prag ve Levski Sofya'yı geçseydi seribaşı olma şansını yakalayacaktı. Kağıt üzerinde Kanarya'yı birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Örneğin son 3 yılda 2 final oynayan Liverpool, Arsenal, Valencia, Sevilla, W.Bremen gibi takımlar Fener'in şansını azaltıyor.
Kura 3 Ağustos'ta
Ancak kuradan G.Rangers, Steaua Bükreş, Shakthar Donetsk, Anderlecht veya Levski Sofya kulüplerinden biri çıkarsa, Sarı-Lacivertliler, Devler Ligi'nde gruplara kalabilme yolunda umutlanmaması için hiçbir neden yok. Fenerbahçe açısından büyük önem taşıyan kura çekimi 3 Ağustos'ta İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek. 3. ön eleme turu karşılaşmaları ise 14-15 Ağustos/28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak ve gruplara kalacak son 16 ekip de belli olacak.
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Liverpool (İngiltere)
Arsenal (İngiltere)
Valencia (İspanya)
Sevilla (İspanya)
Benfica (Portekiz)
Ajax (Hollanda)
W.Bremen (Almanya)
Celtic (İskoçya)
S.Bükreş (Romanya)*
Lazio (İtalya)
G.Rangers (İskoçya)*
S.Donetsk (Ukrayna)*
Anderlecht (Belçika)
D.Kiev (Ukrayna)
L.Sofya (Bulgaristan)*
Fenerbahçe'nin yer aldığı torba
Sparta Prag (Çek Cum.)
Fenerbahçe (TÜRKİYE
AEK Atina (Yunanistan)
D.Bükreş (Romanya)
Slavia Prag (Çek Cum.)*
Rosenborg (Norveç)*
S.Moskova (Rusya)
Kızılyıldız (Sırbistan)*
Kopenhag (Danimarka)*
Toulouse (Fransa)
D.Zagreb (Hırvatistan)*
Genk (Belçika)*
Debrecen (Macaristan)*
Zürih (İsviçre)
Salzburg (Avusturya)*
APOEL Nicosia (K.Rum Kesimi)*
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Liverpool (İngiltere)
Arsenal (İngiltere)
Valencia (İspanya)
Sevilla (İspanya)
Benfica (Portekiz)
Ajax (Hollanda)
W.Bremen (Almanya)
Celtic (İskoçya)
S.Bükreş (Romanya)
Lazio (İtalya)
G.Rangers (İskoçya)
S.Donetsk (Ukrayna)
Anderlecht (Belçika)
D.Kiev (Ukrayna)
L.Sofya (Bulgaristan)
Koyu renkle çizdiğim takımlardan biri gelirse Fenerbahçe'nin işi çok zor olur,gerçekten de çok dişli rakipler bunlar
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
Ülkemizi şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsil edecek olan Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri büyük ölçüde belli oldu. Seribaşı olan Kara Kartal’ın muhtemel rakipleri arasında Beitar Jerusalem, Zaglebie Lubin, ve birinci turdan gelmesi muhtemel ekipler Domzale, Elfsborg, Sarajevo, Ventspils, Zilina, Derry City, Hafnarfjardar, Kaunas, Tampere, Sheriff Tiraspol, Olimpi Rustavi ve Pobeda Prilep bulunuyor. Beşiktaş 3. ön eleme turuna yükselmesi halinde de, yine seribaşı olacak. Kuralar 29 Haziran’da çekilecek
Beşiktaş gruplara kalır ama Fenerbahçe'den emin değilim.Bu kadar hedefler konulduğu bir yılda yine büyük zorluklar bekliyor Fenerbahçeyi.Umarım turu geçeriz.
Liverpool (İngiltere)
Arsenal (İngiltere)
Valencia (İspanya)
Sevilla (İspanya)
Bu 4'lüden biri gelirse inanılmaz zora girer FB nin işi...
Beşiktaş'ın işi kötü(bence) kadrosuna rağmen pek zor gözükmüyor ama 3. ön elemede elenirsek de şaşırmam şu kadroya...
Fenerbahçe ise geçen sene Dinamo Kiev gibi bir ekibe elenmişti ama tam hazır olamamıştı.Şimdi bunu düşününce 1. torba da ki her ekip Fenerbahçe'yi zorlar,Fenerbahçe'nin işi de şansa bağlı biraz.Bu kadar takım arasında Levski Sofia,Shaktar Donetsk,Lazio,Steau Bükreş falan gelirse böyle bir fırsatı kaçırmaz artık herhalde!
Fenerbahçe şampiyonlar ligi'nde başarılı olmak istiyorsa bu takımların hangisi gelirse gelsin saha çıkıp futbolunu oynayarak geçmek zorunda. Zico ile işimiz zor ama yinede umudum var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
fb çok zorlanacak
Rakibimiz belli oldu...
Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu. Beşiktaş ön elemede Sheriff ve Ranger's eşleşmesinin galibiyle oynayacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rangers gelirse zorlar.İnşallah turu geçeriz.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
EŞLEŞMELER (1. ÖN ELEME)
Lenkoran - Dinamo Zagrep
Apoel - BATE
Sheriff - Ranger's (Beşiktaş'ın 2.turdaki rakibi)
Hafnarfjördür - HB
TNS - Ventspils
Pobeda - Levadia
Olimpi - Astana
Zeta - Kaunas
Tampere - Murata
Dudelange - Zilina
Linfield - Elfsborg
Derry - Pyunik
Marsaxlokk - Sarejevo
Domzale - Tirana
bu rangers iskoc rangers degil yanlıs anlamayın ikisinide iki mactada yenmesi lazım cünkü hermac bizim için önemli puan lazım
Beşiktaş'ın rakipleri belli!
İsviçre'nin Nyon şehrinde Şampiyonlar Ligi 1. ve 2. ön eleme turlarının kuraları çekildi. Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Siyah-beyazlı ekip Devler Ligi'ne kalmak için iki ön eleme (2 ve 3.) oynayacak. 1. önelemeye girmeyecek...
Beşiktaş ön elemenin ikinci turunda geçtiğimiz sezon Moldova'da yenilgisiz şampiyon olan, 70 ol gol atan 7 gol yiyen Sheriff Tiraspol ve FC Rangers Santa Coloma (Andorra) eşleşmesinin galibi ile oynayacak...
Siyah beyazlı ekip ilk maçını 1 Ağustos, ikinci karşılaşmasını ise 8 Ağustos tarihinde oynayacak.
Şampiyolar Ligi'ne kalmak için 2. ve 3. Ön Eleme turlarını geçmek zorunda olan Beşiktaş, 2. Ön Eleme turunda Sheriff (Moldova) - Ranger's (Andorra) eşleşmesinin galibiyle oynayacak.
güzel kura oldu galiba ne diyelim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"