İlic'i boşa 24 Haziran'da bıraktım 22 Kasım'a geldim hala ilgilenen bile yok onadan dolayı boşa bıraktım ertuğrul yoksa manyak mıyım bide Carrusca süper oynuyor onu satsaydım oturup ağlamam gerekirdi neyse devam

Fotospor'da çıkan "Mahşerin 6 Atlısı" haberindin yalanlanmasından günler sonra ardarda transfer bombaları patlıyordu. Bülent Korkmaz, yolladığı 14 oyuncuya karşılık ancak 5 tane oyuncu alabilmişti! İşin daha ilginç yanı bunların hepsinin yabancı oyuncu olmasıydı! İşte ardarda patlayan transfer bombaları:

Renato Soares de Oliveira Augusto:

18 yaşında. 184 boyunda. 77 kilo. Orta Saha'nın her yerinde oynuyor. Fakat en iyi oynadığı yer Ofansif Orta Saha. Geleceğin Ronaldinho'su olarak gösteriliyor. 10 Milyon Pound karşılığında Galatasaray formasını giyiyor. En önemli özelliği teknik.
Gonzalo Gerardo Higuain:

18 yaşında. 184 boy, 77 kilo. Forvet ve forvet arkası oynayabilir. Geleceğin Trezeguet'i olarak gösteriliyor. 3 Milyon Pound karşılığında Galatasaray formasını sırtına geçirdi. En önemli özelliği tekniği ve bitiriciliği.
Hedwiges Maduro:

21 yaşında. 188 boy, 85 kilo. Defans ve Defansif Orta Saha oynayabilir. 4,5 Milyon Pound'a maloldu. Çok iyi markaj yapıyor.
Ezequiel Marcelo Garay:

20 yaşında. 182 boy, 75 kilo. Libero ve defans oynayabilir. 1,3 Milyon+Gelecek satıştan %45 pay karşılığında sarı-kırmızı oldu. Forma da yakıştı ha Top kapma ve hava toplarında başarılı.
Vincent Enyeama:

24 yaşında. 180 boyunda 79 kilo. Kaleci olarak sahada yerr alıyor. Galatasaray kulübüne maliyeti 130.000 pound oldu. Refleksi ve topu oyuna sokuşuyla Galatasaray'ın önemli isimlerinden biri olacak.

Birazdan kadro ve dizilişle birlikteyiz........