Egemen Işık dört büyüklere öneriyor:

Bu oyuncuları kaçırmayın!

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferde hareketli günler yaşadığı bu günlerde Egemen Işık dört büyük kulübe 2 oyuncu öneriyor.

2'si de Fransız olan ve geleceğin yıldızı olarak Fransız basını tarafından gösterilen oyuncularından birisi stoper, diğeri sağ açık. İki oyuncu da çok yetenekli ve maliyetleri oldukça ucuz, dört büyüklerin bu oyuncuları transfer etmeleri ligimize renk katacaktır. İşte bu oyuncular:

Aurélien Teaudors
1990 doğumlu olan Aurélien Teaudors, defansın ortasında görev yapıyor. 17 yaşındaki genç futbolcunun maliyeti 400-500 bin Euro civarında. İleride geleceğin yıldızı olması beklenen bu oyuncu Thuram'ın veliahtı olarak gösteriliyor. Sochaux takımında forma giyen bu yıldızı özellikle defansta sorun yaşayan Galatasaray ve Trabzonspor'a öneriyorum.

Gabriel Obertan
1989 doğumlu olan Gabriel Obertan, orta sahanın sağında ve forvette görev yapıyor. Son derece hızlı ve yetenekli olan Obertan ise Bordeaux forması giyiyor. 2-3 milyon Euro gibi cüzzi bir rakama transfer edilebilecek Gabriel Obertan'ı sağ kanat sıkıntısı çeken Fenerbahçe'ye öneriyorum.

Bu iki oyuncunun yanı sıra Carlos Vela'yı da öneriyorum. Meksikalı golcü futbolcu ileride büyük futbolcu olacak gibi gözüküyor.

Haber: Egemen Işık