Bu sefer tam destek vermeliyiz takımımız kötü oynasa dahi Ertuğrul Sağlam'ı desteklemeliyiz bunun takıma zarar yerine katkı yapacağına inanmalıyız

Tarafar olarak biz kendimize düşen sorumluluktan kaçmamalıyız yeter artık Teknik direktör değişiklikliklerine diyip ne olursa olsun Hocamızın yanında olmamız gerekiyor yani yeni hoca ile yeniden başlamaktansa Ertuğrul Sağlam ile başarının peşinde koşmak daha karlı

Ertuğrul Sağlam bu kulübü seviyor ve takım için elinden geleni yapacaktır ama onu bu yolda yalnız bırakmayıp onu yıpratmaya çalışanların karşısında durmalıyız

Ayrıca Celal Kolot ve diğer yöneticilerin Hocamıza karışmaması gerekir futbol şubesi denilen gereksiz bölüm kaldırılmalıdır yöneticilerimiz maalesef futboldan anlayan adamlar değil birde bişi biliyorlarmış gibi gelip hocaya karışırlarsa olmaz

He neden Tigana ile bunu yapmadınız diyorsanız adam Beşiktaş'ı özü gibi oynatmıyordu takımda ruh yoktu yinede uzun süre arkasında durduk onun ama Ertuğrul Sağlam öyle bir kadro kuracakki yenilse bile alkışlayacağız bu sistemi kurana kadar yalnız destek olalım yeter
ben Ertuğrul hocaya tüm kalbimle inanıyorum

Birde yönetim içinde en küçük başarısızlıklarda hemen biz getirmedik diye sesler yükselecektir o zaman taraftarlar olarak SİZ GETİRMEDİNİZ BİZ DESTEKLİYORUZ mesajı verilmeli