Eray Dengiz Galatasaray TV’ye Konuştu
Galatasaray Teknik Direktörü Eray Dengiz, Galatasaray TV’de yayımlanan “Teknik Yorum” programında önemli açıklamalar yaptı.
Bütün futbolcularıyla diyalogunun iyi olduğunu ve basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Eray Dengiz, oyuncularının, bütün maçlarını, gerekirse “çimleri yolarak” kazanacaklarını söyledi.
Denizlispor maçına değinen Dengiz, “Sezona iyi başlamak istiyorduk ve öyle oldu. Benim için büyük veya küçük hiç farketmez her deplasman maçı zordur. Denizlispor karşısında çok zorlandığımızı söyleyebilirim. Bunun nedeni ise bazı futbolcularımızın uyum sorunu yaşamasıdır. Zamanla bu sorunu atlatıp sizlere daha keyif veren bir Galatasaray takımı izleteceğimize söz veriyorum.” dedi.
Bugüne kadar basının bir dayatma uyguladığını ilk defa gördüğünü belirten Dengiz, “Bazı şeyleri söyledikten sonra eklenen çok şey çıkıyor. Kesinlikle çalışmayı düşünmediğim bir futbolcu olsa bile bunu oyuncuya direkt söylerim; basına veya başka kişilere değil.” diye konuştu.
Eray Dengiz, basında çok tartışılan “Transfer” konusuyla ilgili olarak da, “Bu transfer haberleri her sene yapılıyor. Yıllardır takip ediyorum bizim medyamızın üstüne transfer haberi yazan yoktur. Bu kadar sallama transfer haberleri yapan gazeteleri kınıyorum. Bu tür haber takımımızı ve futbolcularımızı etkiliyor.” dedi.
Ayrıca Çağrı Zorkol'un açıklamalarınada netlik getiren Dengiz, "Kendisi benim kadim dostumdur. Birlikte oynadığımız dönemde çok iyi dostluğumuz vardı ve hala öyle devam ediyor. Beni desteklediği için kendisine çok teşekkür ediyorum. " dedi.
Son olarak Şampiyonlar Ligi yarışına değinen Dengiz, “Hedefimiz bu sene şampiyon olmaktır. Bunun ötesinde Avrupa'da yıllardır beklenen başarıyı yine tekrar edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.