Kulüpten Resmi Açıklama
Son günlerde basında çıkan, Deco, Ronaldinho, Nani gibi oyuncularla bir görüşmemiz olmamıştır. Basının bu tür haberler yaparak taraftarı yanlış yönlendirmelerine son vermelerini istiyoruz.
Sivasspor maçı sonrası Özışık'ın açıklamaları;
Ligdeki ilk maçımızda, Sivas gibi zorlu bir deplasmanda 1-0 galibitle ayrılmamız, bizleri sevindirdi. Bugün sahada iyi olan tarafdık. Birçok pozisyona girdik ama sadece 1 tanesini değerlendirebildik. Buradan 3 puanla döndüğümüz için tüm oyuncularımı kutluyorum.
Alex'i neden yedek oturttuğum sorusuna gelince, hiçbir oyuncunun yeri garanti değildir. Şu an için ilk 11'de Alex'i düşünmüyorum. Takıma faydalı olabilecek oyuncuları oynatmayı düşünüyorum, Alex'den de en yüksek verimi alabileceğimi gördüğüm anda 11'e alacağım.
Transferde biliyorsunuz ki 6 yabancı hakkımızı kullanamıyoruz. Bu sene 5 yabancıyla mücadele edeceğiz. Bunu zorluğunu tabi ki çekeceğiz ama yerli oyuncularımın kalitesiyle mücadeleye devam edeceğiz.
Bu arada Çağrı Zorkol'un bizim takımımızda 1.lik potansiyeli yok açıklamasına da üzülmedim değil. Futboldan anlayan birisinin, bu kadronun şampiyon olamayacağını söylemesi gerçekten üzüntü verici.
Ayrıca Federasyon daha ilk maçtan işini yapmaya başladı. Bugün atılan golümüz ofsayt gerekçeyiyle verilmedi. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar ama biz birlik olup herkese karşı mücadele edeceğiz, bu federasyona rağmen şampiyonluğu kazanacağız...
Taraftarlarımız rahat olsun, 100. yılımızda 2 kupayı da kazanacağız...
---------
Özışık henüz 3 resmi maça çıkmasına rağmen 100. yıl için takıma yıldız getirmediğinden, Alex gibi bir yıldızı yedek kulübesinde oturttuğundan dolayı eleştirilmeye başlandı. Edu'nun Bayern'e satılmasının ardından takımda 4 yabancı kaldı. 1 oyuncu alma hakkı bulunan Fenerbahçe'de gelecek oyuncu herkes tarafından merak ediliyor. Taraftar yıldız bekliyor, bakalım son transfer kim olacak?