İyiyiz Serkan abi,sen nasılsın![]()
İyiyiz Serkan abi,sen nasılsın![]()
Helal olsun babana![]()
Hadi len![]()
İyiyim Serkan Abi..Sen nasılsın?
(/s)
Ben pek iyi değilim neden diye sormayın çemkirmeyeyim dertlerimi şimdi.![]()
benimde Evimde İnternet Kesildi Dua Ediyorum Cumartesi Kazanırsak Maçtan Sonra Babama Bir Konuyu Açayım, Suyuna Gideyim![]()
Anlat Emre Abi ne olduysaDinlemeye hazırız herzaman ki gibi..
(/s)
Aman boşver Umut hayat kısa değmez . . . . demişler.![]()
Ben gelmem oraya.Dün akşam geldim.Elektrik kesildi![]()
Kız meselesi kesin![]()
Bende açıyım şu Fox'u![]()
oo onlar akşama kadar evlendiriolar galiba![]()
Ooo ben süperim, en zor dersi geçtim yahu.Sabah ilk turda başarılı olamadım, 2. tura kaldım. 2. turda hoca pek zorlamadı beni vizem 60 olduğu için. Yarınki 3. tura kalmadan geçtiğim için çok mutluyum...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hadi gözün aydın Serkan. Sanırım öyle Aygün. Bundan sonra karşı cinsle münasebetimi bitirdim gitti.![]()
Ara vermek iyidir Emre, biraz hasret kalıp, o duyguları özlemek lazım...
"YÜCE ATATÜRK"
Ben kalırsın demiştim ama kalmamışsınOlsun 47'lik vardı galiba bir tane ondan kalırsın
![]()
En güzeli Emre Abi,kendi kendine yaşa...Bende senin gibi yapacağım galiba..
Ne demişler ''Bekarlık sultanlıktır''
Senin adına sevindim Serkan AbiBir de ben geçsem şu derslerimi
![]()
(/s)
Evet sanırım öyle yapmak lazım Serkan.Sorunların çoğu bundan kaynaklı sanırım.Gidiyorum leyn Boludan gireceğim Artvin'dn çıkacağım Karadeniz turuna gidiyorum 4 ay.![]()
Bunu geçtim ya, diğerleri pek önemli değil. Bu hafta 2 sınav kaldı, biri 75 biri 90. İkisinden de 60 aldımmı geçiyorum. Arkadaşlar ilerde üniversiteye gideceksiniz, size tavsiyem vizelere iyi çalışın ve yüksek tutun. Finallerde çok işinize yarıyor...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ooo Abi bizi bırakıp nereye![]()
(/s)
Çık çık Emre, gez karadenizi at stresini. Ben de belki gidebilirim bu yaz Artvin'e...
"YÜCE ATATÜRK"
Hayat kısa değmez bir kıza
Selamun aleyküm.
Aleyküm Selam Mehmet...
(/s)
Aleykümselam Mehmet.
Valla gitmek istiyorum bakalım ama ne olacak daha belli değil.Bugün birde İngilizce için kursları dolaştım adamlar uçmuşlar yahu...![]()
Emre abi avatarın hayırlı olsun![]()
I am kurs verebilirim![]()