Milan ı yönetiyodum.2.senedm di.Başkan kalite oyuncu al diye msj gönderdi bn genç yetenekleri alıyordum.2 ay sonra bi baktım Petr Cech e 59$ teklif yapmış.engelliyemiyodum da.Ve Cech başkan Berlisconi tarafından alındı.Kontratıda kendi önerdi!!!
Milan ı yönetiyodum.2.senedm di.Başkan kalite oyuncu al diye msj gönderdi bn genç yetenekleri alıyordum.2 ay sonra bi baktım Petr Cech e 59$ teklif yapmış.engelliyemiyodum da.Ve Cech başkan Berlisconi tarafından alındı.Kontratıda kendi önerdi!!!
benim başıma en ilginç olay fm 2005 te geldi man.city takımını yönetiyodum karşıdaki takımı hatırlamıyorum kendi sahamda 4-0 öndeyim ve o sıralar kötü gidiyodum oyumcum ilk yarı biterken kırmızı kart gördü yanımda fm oynayan arkadaşa birinci golu yedikten sonra bu maç 5-4 yenilirim ben diyip kahkahayı bastık bilmem ne 90 dk bittiğinde 5-4 yenilmiştimbi de geçende fm 2006 da önce 3-0 öndeyken 3-3 sonra 2-0 öndeyken 2-2 art arda maçlarda berabere kaldım hemde deplasman da
![]()
Çok İlginç....................
Arkadaşlar bir gün Valencia ile başladığım bir sezonda yoluma devam ederken bir yandan ise Türkiye ligini merak ederek talip ediyordum tabi en çok merak ettiğim Galatasaray , Fenerbahçe ve Beşiktaşın hangi futbolcuları tranfer ediceğiydi. Valencia ile 2 sezonumu yaşarken tekrar Türkiye ligine baktığımda Fenerbahçe kadrosunda Nobre'yi göremedim ve doğal olarak Nobre'nin Transferine baktığımda Nobre adlı oyuncunu olmadığını farkettim evet Nobre kaybolmuştu......O günden bu güne nobre hala yok gören varsa bana haber versin....
ölmüş olmasınnOriginally Posted by kaanunlu
ya hakketten böle bişe yok dimi oyunda.yani bi futbolcu bişekilde ölemezmii.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Eğer Oyuna Girerken Database ini huge yapmazsan, Uzak diyarlardaki oyuncular gorunmez.Originally Posted by kaanunlu
Adam öldü diyo sen ne diyon.Originally Posted by Avalanche_70
Yaw heralde nobre öldü Allah rahmet eylesin diye yazmıyodur dimi???Originally Posted by fatihaz1980
Lütfen biraz gercekci olalım !!
Nobre is dead now.So you can transfer one more non EU player.Yazmış...Taraftarlar bayram etmişOriginally Posted by Avalanche_70
yorumsuzz...Originally Posted by Avalanche_70
![]()
Bende daha ilginç bişey oldu.Francesco Totti 2009 da doğurdu.Originally Posted by kaanunlu
Hemde ronaldinho dan.Çocuk acaip tipsiz oldu..
Çocuğun adını TOTTİNHO koyduk bu arada.Kaleci oldu hayret...Originally Posted by fatihaz1980
![]()
koptum yaa harbi koptummOriginally Posted by fatihaz1980
bugün burası çoşmuş yaa eğlenceyi kaçırmışız tüh![]()
Daha bu neki bundan sonra hep böle...Originally Posted by koray_capello
![]()
Eğlencenin fazlası da kalbe zararlı dikkat et derim ben...Originally Posted by fatihaz1980
Konuya gelince bugün Fm'de çok ilginç ve komik birşey oldu...Yeni aldığım 18 yaşındaki genç ve yetenekli kalecim geleceğin Ronaldo'su olarak lanse ediliyordu...Kaleci ve Ronaldo...Ben pek bir bağlantı kuramadım...Gülmekten alamadım kendimi bunu görünce...
Vallahi iki tane var bende ikisi de aynı oyunda oldu Galatasaray'ın başındayken. Birincisi At. Madrid'le hazırlık maçı yapıyorum, Ibagaza yaklaşık 40 metreden kaleye şut çekti, top dümdüz dışarıya doğru gidiyor yön olarak hem de açık farkla. Birden yaklaşık 60 derece dönüp kaleye doğru gelmeye başladı, tabi Mondragon top dışarı gidiyor diye sadece o tarafa doğru yönelmiş durumda ve uyanamadı olaya. Tahmin edebileceğiniz gibi gol oldu ve benim tepkim sadece yuhaa demekle sınırlı kaldı.
İkincisi Sivas'la deplasmanda oynuyorum. Maç sonucu 2 - 2. Ben 52 şut çekmişim ve 41'i kaleyi tutmuş, 2'si gol olmuş. Sivas 2 şut çekmiş maç boyunca toplamda. Gerisini yazmama gerek bile yok sanırım. Petkovic maçın adamı tabi doğal olarak.
aynı olay banada oldu bana barcelona başkanı maxwell i getrmişti ama güzel oluyo yaaOriginally Posted by NiC 3 9