1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Lütfen ama lütfen giren herkes okusun(özellilke adminler)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Zaradene
    Ne tür faaliyetler onlar?
    Ben sadece şu Coca Cola nın zuzaylılar tarafından getirildiğine inanmadım...
    Ama ne tür faaliyetler sorusuna cevap 1:
    Coca - Cola şu anda kârının %20 sini İsrail Devlet ine "silah" masrafı olarak göndermektedir...
    Cevap 2: ABD Başkanı George W. Bush bir Evanjelist tir... Evanjely Tarikatı hristiyanlıkta bir mezheptir ve kıyamet kopmadan önce Uzaydan gelen(!) yaratıkların onları Yok olmaktan kurtaracağına inanır... Bu tarikatın kitabı Gizemli Eski Ahit Öğretilerini içeren Kabbala dır...Bu tarikat da bu tür şirketlerden para almaktadır...
    Şu anda ABD Başkanı dünyayı bir savaşa sürüklemek istemektedir... Savaş ın adı : ARMAGEDDON dur... Yani kıyamet Savaşı dır... Bir Bloklar savaşı çıkacaktır...

Yecüc Mecüc meselesine gelince : Bu milletler ya Yahudiler ve Amerikalılar ya da arkadaşın söylediği gibi uzaylılardır(!) Uzaylılar olduğuna inanmıyorum çünkü yeryüzünde fitne ficir çıkaracak tek millet YAHUDİLER dir...

Arkadaşlar,bırakalım böyle şeyleri burada hepimiz müslümanız...Bende çok gördüm Coca Cola'nın ters çevirilip yazılınca No Allah No Muhammed (Haşa) gibi birşey çıktığını...Doğrumudur yanlışmıdır bilemem...Bu İsrail'e falan destek gittiğinide duydum,onu da bilemeyiz..

Kısaca şunu söylemek isterim,

Kola zaten zararlı,afedersiniz kolanını asidini WC'deki sarı pisliğin üzerinde döktüğünüz zaman yaklaşık 1 saat içinde pislik falan kalmaz,temizler ! Düşünün o pisliği oradan yok eden şey,bizim midemizde neleri yok ediyor ?

İçin siz süt,ayran falan

Her ihtimale karşı Kola almayın ( Coca Cola almayın yani )

İçerisinde ne olduğuda bilinmiyor hem,ne şartlarda üretiliyor,neler atılıyor içine ? Bilmediğimiz şeyleri neden içiyoruz ? Bunları bir düşünün isterseniz

3. Default

Quote Originally Posted by The_The
    Arkadaşlar,bırakalım böyle şeyleri burada hepimiz müslümanız...Bende çok gördüm Coca Cola'nın ters çevirilip yazılınca No Allah No Muhammed (Haşa) gibi birşey çıktığını...Doğrumudur yanlışmıdır bilemem...Bu İsrail'e falan destek gittiğinide duydum,onu da bilemeyiz..

Kısaca şunu söylemek isterim,

Kola zaten zararlı,afedersiniz kolanını asidini WC'deki sarı pisliğin üzerinde döktüğünüz zaman yaklaşık 1 saat içinde pislik falan kalmaz,temizler ! Düşünün o pisliği oradan yok eden şey,bizim midemizde neleri yok ediyor ?

İçin siz süt,ayran falan

Her ihtimale karşı Kola almayın ( Coca Cola almayın yani )

İçerisinde ne olduğuda bilinmiyor hem,ne şartlarda üretiliyor,neler atılıyor içine ? Bilmediğimiz şeyleri neden içiyoruz ? Bunları bir düşünün isterseniz
    Ohoooo böyle düşünürsek..Ozaman yediğimiz etlerin,ekmeğin,tatlıların da ne kosullarda yapıldığını bilmiyoruz Aç karılırz yaw

Mesaj Yetkileri