Originally Posted by uAburak89 İyi birşey demedim ki, forum kuralları forum kuralları diye bas bas bağırıyorsunuz.. Geri alınması da kurallar çerçevesinde.. Sus lan senden başka kimse savunmuyor adamı nasıl oluyorda savunuyorsun ........ herif
Originally Posted by senderson Acaba bu uaburak küfür edilen kendi annesi olsa savunacakmıydı? Boş konuşuyorsunuz.. Originally Posted by ToRResS Sus lan senden başka kimse savunmuyor adamı nasıl oluyorda savunuyorsun şerefsiz herif Seviyeni belli ettin sonunda, tebrik ederim..
Originally Posted by uAburak89 Boş konuşuyorsunuz.. Seviyeni belli ettin sonunda, tebrik ederim.. senden daha mantıklı konuşluyorum.Adam gibi cevap ver.Sana küfür etsem atılsam geri gelsem tepkin geri alınsımı olurdu delikanlı gibi cevap ver..
Originally Posted by senderson senden daha mantıklı konuşluyorum.Adam gibi cevap ver.Sana küfür etsem atılsam geri gelsem tepkin geri alınsımı olurdu delikanlı gibi cevap ver.. Benim adamlığıma sen kadar veremezsin, herkesin de gerçek yüzü ortaya çıkıyorum.. Maskeler düştü..
Originally Posted by uAburak89 Benim adamlığıma sen kadar veremezsin, herkesin de gerçek yüzü ortaya çıkıyorum.. Maskeler düştü.. senin ne kadar adam olduğunu Batuhan kardeşimle yaptığın konuşmadan anlayabiliyorum.Kararıda ben veririm.Sen benim karar vermeme engel olamazsın..
Originally Posted by uAburak89 Seviyeni belli ettin sonunda, tebrik ederim.. Pehh.Seviyeyle ilgili konuşana bak.Seviyesi 0'ın altında olan birsini savunuyo birde burda seviyeni belli ettin diyo.Ama olsun aynı şey stadyumlarda da söyleniyor değil mi ?
Forum Rules