1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Derdi Ne ?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    34

takımın adı fenerbahce oldugu icin

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by hezzo
    takımın adı fenerbahce oldugu icin
    o futbolculara gs formasını giydir bak nasıl ş ligi şampiyonu oluyor işte o zaman görün hiçbir zaman para yıldız fayda değildir önemli olan futbol ruhudur takım ruhudur bu da fenerbahçe de yoktur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by sanalman_34
    o futbolculara gs formasını giydir bak nasıl ş ligi şampiyonu oluyor işte o zaman görün hiçbir zaman para yıldız fayda değildir önemli olan futbol ruhudur takım ruhudur bu da fenerbahçe de yoktur
    katılmıyorum...O zaman o takım ruhunu sadece Türkiye'de kullanmasın lütfen G.Saray..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    Öyle bir dünya yok ne yazık ki, forma giydir ş. ligi şamp. olsun falan.

Ayrıca Fener'de takım ruhu olmadığına kesinlikle katılmıyorum. Bunu da sahadaki tutumlardan, antrenmanlardan(hergün özet görüntüleri izliyorum) ve oyuncuların konuşmalarından anlıyorum.

Bence Fenerbahçe'nin kadrosu Şamp. için yetersiz. DL ve DR Serkan ve Ümit, MR yok Tuncay da bence ML falan degil, mecburiyetten oynuyor.

Mesaj Yetkileri