Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: Türkiye-Brezilya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dida bıraktı milli takımı..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk yarıda bekLenenin üstünde performans gösterdik bakaLım ikinci yarı neLer oLucak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yani ben bu Fatih Terim'i anlayamıyorum gerçekten.

Emre Aşık neye göre milli takımda beyler?Adam bildiğini okuyor hala.Gelmiş 33 yaşına bu adam bundan sonra ne oynayacağı ne oynayabileceği belli değil.
    Ama 2008'i düşünen milli takım kadrosunda ve ilk11 çıkıyor.

Korner oluyor;
    Korner atacak Hamit olunca Fatih hoca kızıyor.E hocam senin işin ne?
    Onu zamanında söylemek değil midir?Yoksa biz çok mu fm oynuyoruz.Direktifler falan?

Duran topları hep Hamit kullanıyor.Yayın üstünde bir top olsa yine aynı adam
    mı vuracak çok merak ediyorum..

topun daha fazla bizde olması hepimizi aldatıyor.Adamlar istedikleri
    zaman üzerimizde baskı kurup hata yaptırıyorlar.O yüzden çok da iyi oynamıyoruz.Sahada ayağına hakim olmayan ve bire birde fizik olarak güçlü olmayan adamlarla Brezilya ile mücadele edemeyiz maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ronaldinho girdi, biraz macin gidishatini etkiliycek gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aha Kaka da girdi, girdigimiz pozisyonlari degerlendirmemiz gerek artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım oyuna girdi

Serdar neden yok 2 maçtır, anlayamıyorum. En formda kaleci şu an ama yok

İyi oynadık hatta pozisyonda ürettik fakat atamadık. Neyse sağlık olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Serdar neden yok 2 maçtır, anlayamıyorum. En formda kaleci şu an ama yok
    Bende gerçekten çok merak ediyorum.Neye göre oynatılmıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takip ettigim kadari ile iyi oynadik.

Fatih hocanin boyle bi takim cikarmasi gerekirdi Bosna ya karsi ama cikarmadi ve sonucunda hem puanlari hemde grup liderligini kaybettik.

Bu maclar onemli, Milli takima oyuncu kazandirmamiz gerek, daha oncede verdigim Tumer ornegi var, takimiziz YARATILICIK ozeligini kaybetti onun sakatlanmasinla beraber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne alakası var o olmadan bence Yıldıray ile 1000 kat daha iyi oynuyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence Tümer biraz daha kollektif oynuyor.Yıldıray iyi ancak topla fazla oynuyor.Bu da fiziği iyi olan takımlar karşısında dezavantaj maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tumer daha iyi paslar attiyo ve daha iyi dusunuyo top ayagindayken. Yildiray bunu yapamiyo malesef, bana gore Yildiray in Galatasarayli Ilic ten farki yok

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hakan Sükür olmadanda oynayabiliyormusuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

bugünkü takım anlayısı gercektende süperdi (emre asık hariç,bnce onun yerine gelecek vaadeden bi stoper cagrılmalıydı rizeden yasin veya ankgücünden emre olabilirdi)yıldıray - tümer olayına gelince ikisininde kalitesi tartısılmaz bnce kimi oynatırsa da fazla yadırgamam ama yıldıray bugün harikaydı

bnm bugünkü maçta anlayamadıgım sey tuncay ve sabri tuncayın belli ki aklı transferde bi şeyler yapmaya calısıyo ama bi türlü tutturamıyo2 maçtada kötüydü bnce sabride bnm bildiğim sabri ilk liverpool maçından beri cok ii orta kesiyodu 2 maçtır ondanda bi orta göremedim

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

sabri gene bi ton pas hatasi yapti... bi insan suratli diye sifir teknigi olmasina ragmen hucumda oynatilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Sabri bu macta cok iyiydi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Sabri bu macta cok iyiydi ..
    iyiydi sabri de o ii ortalarını göremedim sadece

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın tamamını seyredemedim ama olsun buda iyi sonuçturZaten sonuçta önemli değil önemli olan oyun

Bu arada bu işin Servet ile gitmeyeceğini çok iyi gördük dün o olsaydı yemiştik golleri

So what?
    Saike

bence hamit maçın en iyilerindendi.çok çabaladı takım için.onlarda da ronaldinho ve kaka ilk 11 de başlamadı ve ilk yarı zevksiz geçti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Canımız istediği zaman Dünya nın en iyi takımına biLe kafa tutabiLeceğimizi gösterdik dün akşam.Dün ne yaptık kendimiz gibi oynadık çıkabiLeceğimiz iyi bir kadro iLe çıktık.Korkmadık ve maç sonunda skor oLarak oLmasada oyun bakımından BreziLya dan daha iyidik.Dün sahanın en iyiLeri Mehmet,Hamit ve ikinci yarıda bizim çizgide görev yapan yan hakemdi.Sonuçta iyi bir prestij kazandık.Şimdi geriye kaLan artık Avrupa şampiyonası için doLu dizgin iLerLemek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada ilk 11 de başlayan Hakan boş bir kaleci olmadığını gösterdi tamam çok net goller çıkarmadı ama yinede iyiydi
    So what?
    Saike

Şemsi cim çok iyi bir tercih yaptık Hakan da... Beşiktaş ın kalesinde dahada tecrübe kazanıcak... Kaleci sıkıntısı çeken A Milli Takımda bakarsın AS kaleci oluR...

*Hamit in şutları çok gzlmiş ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hakan kendini cok gelistirmis... Eskiden kendine güveni cok fazlaydi.. GS den yedigi golü hatirlayin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Servet olmayınca rahat maç izleniyor Tümer'in ne kadar önemli olduğu bu maçta görüldü, Yıldıray eskiden oyun kurucuydu şimdi kanatlara bile koysan oynuyor çok önemli bir özellik bir futbolcu için. Hamit'in şutlarını izlemek ayrı bir zevkti zaten.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

maçı izledim baya iyi bir takımımız vardı öncelikle söylemeliyim hakan arıkanı çok beğendim çok güzel oynadı artık kaleyi onun devralma zamanı gemişti bence artık hep hakan oynamaı kalede defansta ise volkan yamana şans verebilrdi üzülmezin yerine bence daha iyi bir oyuncu yaman orta sahada ise sabriyi beğenmedim güzel pres yapıyor ancak oratalarını beğenmyorum çok düz vuruyor topa ve pas hataları yapıyor forvette ise umutun hala kendini geliştiremediğini düşünüyorum çok tutuktu forvette oynadıkça açılacaktır yani kısaca iyi bir kadromuz vardı sahada ancak sakatlıklarımız vardı sakatlarımızda gelince ve fatih terim artık yaşlılardan vazgeçerse biz bu turnuvaya katılır yarı finale kadarda oynarız en az

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ah Hakan ah keske Ankarada kalsaydin simdi beiktasa geldin ve yedek kaleci olacaksin bence hakan daha kolay kolay milli takima alinmaz bunuda yazin bir yere cunku bu sene galatsarayda aykut falan patlama yapacak serdar var orkun var neyse maca gelelim

Sabriyi cok begendim iyi orta yapamadi ama cok fazla top kapti bana gokre macin en iyileri
    Yildiray-sabri-Aurellio-Hamit bu 4 lu cok iyi oynadi

Burdan tuncaya sesleniyorum ah tuncay ordan neden pas vermiyorsunda bencillik yapiyorsun kazima versen gol olacak....transfer olacam diye bir kac pozisyonda bencil davrandi zaten terim hemen aldi onu mactan.Bu macta oynadigimiz oyunun yarisini bosna macinda oynasaydik fark atardik amam helal olsun eskiden olsaydi brezilyaya fark yerdik artik bizimde ulke futbolumuz gelisti her takimla kafa kafaya oynayabiliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ah Hakan ah keske Ankarada kalsaydin simdi beiktasa geldin ve yedek kaleci olacaksin bence hakan daha kolay kolay milli takima alinmaz bunuda yazin bir yere cunku bu sene galatsarayda aykut falan patlama yapacak serdar var orkun var neyse maca gelelim
    evet bende dün alşam bunu dedim bjkye yanlış etti giderek runje oynar onalrda orda çürüyecek bencedeçok yetenekli kaleci

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

runje i keser hakan bak görürsünz veyahutta ben bjk yönetimi yerinde olsam hem bosa yabancı kontenjanı gönderirim runje i

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Runje gidebilir...
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Servet olmayınca rahat maç izleniyor
    Valla ya adam göz ahengimi bozuyordu

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon