1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Cennet Annelerimizin Ayaklarının Altındadır[Küfüre Hayır Kampanyası]

Hybrid View

Ilk mesajim neden silinmis?Tartisma ortami cikaracak söz degildi.Kendimizi ifade ettik.Bizi yanlis anlayanlarin fikirlerinden vazgecmesini istedik.

Volkan abinin bir mesaji var.Olaya cuk diye oturan cinsinden.Okuyun

Bir dostum vardı, yılların dostu: 15 yıllık bir dostum. Vefat etti. Birgün diğer bir dostum kız arkadaşından evlenmeyi düşündüğü kişiden ayrıldı, çok sevdiği birisinden.

Vefat eden arkadaşımızın kabri başına gidip elimizi açtığımızda ağzından şu cümleler döküldü:

Meteciğim, keşke bu geç yaşında ölmemiş olsan keşke Allah sana bir şans daha verse, dönsen hayata doya doya yaşasan ama insanlar bile birbirlerine bir şans vermiyorken Allah niye bize bir şans versinki...
    Neyse görüslerim belli.Anaya küfür etmek ayiptir,günahtir.Ama insan düsününce bunu imzalara tasimak sova girer.Hepimiz annelerimizin degerini cok iyi bilen kisileriz.Bunlari imzaya tasimazsak bu degeri bilmiyoruz anlamina mi geliyor?

Sheriff Misafir

Benden de destek.. Analar kutsaldır.. Küfüre hayır.. Özelliklede bu platformda küfüre kesinlikle hayır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende sonuna kadar destek veriyorum.Hayatımda zaten pek fazla küfür kullanmam.

Mesaj Yetkileri