Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Tam gaz devam ediyorsun Serkan. Toparlandın anlaşılan...![]()
Haydi Eray Toparlan
serkan abi güzel gidiyo eray abi de ilk günlerdeki havasını kaybetmiş gibi ama toparlanacaktır
UEFA'da Yedeklerle...
Uefa maçlarında oyuncularımızın kayıtları olmadığı ve çok sakatımız olduğu için çok eksik bir kadroyla sahadayız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
serkan abi yürü be kim tutar seni fenerin medarıiftiharısın eze eze şampiyon olacağız çok iyi gidiyorsun serkan abi bozma bu havayı
Ah be Eray abi.. N'oldu sana yahu.. Haydi CimBom haydi..
işte buuuuu.........bravo abi......
Serhat antreman programı üzerinde oyna. Her maç oyuncun sakatlanıyor...
Derbiden Galip Çıkan Özışık’tan Olay Yaratacak Açıklamalar
Sezon başında daha mağlup bile olmadan eleştirilmeye başlanmıştım. Neden eleştirildiğimi, neden başarısız olacağımın düşünüldüğünü anlamıyordum. Zamanında beni istifa davet edenler neredesiniz?
Yılmadık ve çalışmaya devam ettik. O dönemde medyaya çıkıp konuşmadım, sahada konuşacağız dedim ve sahada da konuşmaya devam ediyoruz.
21 resmi maçtan sadece birini kaybettik, 100. Yılımızda 3 kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. Havaya girdiğimiz sanılmasın, 1 ay öncesinde Galatasaray herkes tarafından favoriydi bizim de 1 ay sonra düşüşe geçmeyeceğimi kimse garanti edemez. Ayrıca kontenjan meselesi yüzünden 5 yabancı ile oynamamız da bizim açımızdan bir dezavantaj.
Ali Sami Yen’i fethettik, 100. yıl bayrağımızı Ali Sami Yen’in göbeğine dikdik. O maçta bizi yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza ve televizyon başında bizi destekleyen milyonlarca Fenerbahçe’liye desteklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim.
Galibiyetlerimiz sürecek, Fenerbahçe taraftarının yüzünü hep güldürmek görevimiz.
Turksportal Haber Ajansı
"YÜCE ATATÜRK"
Son 3 maçtır 18 yaşındaki kalecim Fırat ile çıkıyorum. Bunların yanında defansım sakat doğal olarak gol yiyorum.
Taraftarlarımız üzülmesin ikinci yarı düzeleceğiz..
eray abi noldu sana yahu![]()
Zor maçtı ama kazanmayı başardık 3-0'dan sonra takımım biraz rehavete kabıldı rakibimizde karambolden goller buldu ama tecrübemiz sayesinde maçı vermedik.Bu arada maçta sakatlanan İlhan 4 ay sahalarda olmayacak umarım onun eksikliğini hissetmek zorunda kalmayız.
Seninde dedigin gibi maçta sakatlanıyorlar antremanla pek alakası yok tamamen şans ayrıca oyuncularımın hepside antremandan memnun...
serkan abi zahmet olmassa son kadronu koyabilirmisin buraya...
Son kadrolar arka sayfalarda mevcut...
Ankaragücü - Beşiktaş Maçına gölge düştü...
Kanal D'nin haberi ve görüntüsü...
http://www.youtube.com/watch?v=1RcWZ...elated&search=
Maçta ve Maç Öncesi çıkan olaylar...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu haftanın maçları
Fenerbahçe-Trabzonspor
Galatasaray-Ankaragücü
Antalyaspor-Beşiktaş
"YÜCE ATATÜRK"
Helal olsun Serkan abi.
İnşallah Trabzon'u da yenersin.
Fenerbahçe-Trabzonspor: Büyük bir çıkış içerisine giren Fenerbahçe bu maçı kazanacaktır.
Galatasaray-Ankaragücü: Taraftarının desteğini arkasına alan Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı kazanır.
Antalyaspor-Beşiktaş: Deplasmanda oynayan Beşiktaş bu maçta zorlanır. Beraberlik ağır basıyor.
13. hafta maçlarını bekliyoruz hala...![]()
Haydi Eray Artik bir seri yakala
13. Hafta Maçları
Fener Trabzon’a da Acımadı
Kaleci Aykut’un büyük hatası Fenerbahçe’ye galibiyeti getirdi. Şansla da olsa Fenerbahçe bir maçını daha kazandı.
Galatasaray Kayıplarda
Geçen hafta Fenerbahçe’ye yenilerek liderliği kaybeden Galatasaray’a bir darbe de Ankara ekibinden geldi. Ali Sami Yen’deki maç 1-1 sona erdi ve Fenerbahçe farkı 4’e çıkardı.
İstikrarsız BJK
Bir türlü istikrar sağlayamayan Beşiktaş, bu hafta da kaybetti. Fazla etkili geçmeyen oyunda mağlubiyeti hakettiler.
Ligde Son Durum
Önümüzdeki Haftanın Maçları
Kayserispor-Fenerbahçe
Trabzonspor-Galatasaray
Beşiktaş-Çaykur Rize
"YÜCE ATATÜRK"
Eray naptın sen yav, 1-2 saat takılmadık GeretS'e mi özendin ..![]()
İlhan o GS maçına özel bir durumdu. GS'nin hızlı forvetlerini durdurmak gerekiyordu, taktik gereği çektim. Yoksa genelde orta sahada kullanıyorum onu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Puan farkı git gide açılıyor. Eray'a ne olduğunu anlamadım cidden.
Medya Serkan'ın falcıya gidip Eray'a büyü yaptırdığını konuşuyor ama bilemiyorum. Çıkar bu işin kokusu yakında...![]()
Eray Ne yaptin ya Kalbimiz seninle